2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Gyõzike õrjöng - folyik a droidképzés

Gyõzike õrjöng - folyik a droidképzés
Háziasszonynak áll Gyõzike (34)! A roma rapper egyik szeme sír, a másik nevet, amiért engedélyezte feleségének a Szombat esti láz produkcióban való szereplést, ugyanis amikor a családfõ rábólintott asszonya szereplésére, nem gondolta, hogy ez ennyi elfoglaltsággal és idõvel jár majd.

Gyõzinek be kellett látnia: egy idõre nemcsak feleségét, hanem még a fõztjét is el kell felejtenie. – Most jöttem haza a dzsungelbõl, azt hittem, végre együtt lehet a család.
Bea azonban megállás nélkül táncpróbán van, ami nem csoda, hiszen rengeteg gyakorlással jár a mûsor. Örülök, hogy ilyen jól érzi magát a bõrében, és ennyire élvezi a táncot. Most az a lényeg, hogy jól teljesítsen, ezért segítünk neki mi is mindenben. Nagyon hiányzik, nehéz nélküle – mondta keservesen Gyõzi, akinek nagy feladattal kell megbirkóznia.

– Nagyon úgy néz ki, hogy át kell vennem a szerepét, addig, amíg a mûsor tart, hiszen a lányoknak muszáj fõtt ételt enniük. A takarításról nem is beszélve. Remélem, meg tudok majd birkózni a tûzhellyel. Bár ez az asszonyok feladata, mégis úgy érzem, vagyok annyira talpraesett, hogy sikerül összeütnöm majd valami ételt. Még csak pár napja vagyunk egyedül szinte egész nap, de már most kezdek depresszióba esni. Nem való ez nekem, nem tudom, hogy fogom bírni. Bea nélkül hihetetlen rossz az élet, legszívesebben a nap minden percében vele lennék.

Még a veszekedéseink is megédesítik a napjainkat. A háziasszonyi szerep keményebb, mint a dzsungel – árulta el Gyõzi, aki örül, hogy rengeteg idõt lehet együtt a gyerekeivel. - Együtt fogok tanulni Evelynnel, és nagyokat játszunk majd Virággal. Most megmutathatom nekik is, milyen stramm apjuk van.

Show-mûsoruk is veszélybe kerül Bea (33) új hobbija miatt. – Ma lesz a 8. évad elsõ adása. Decemberig tart a mûsorunk, félõ, hogy kevesebb ideig tudunk forgatni. Már említettem a csatornának, hogy készüljenek fel a legrosszabbra. Sajnos õket az nem hatja meg, hogy Beának kevés ideje van, a maximumot várják el tõlünk. Akkora teher van a vállamon, hogy már az is megfordult a fejemben: felkeresek egy pszichológust, hogy segítsen – mesélte a showman, akinek bankszámlája nem fog a show miatt növekedni.

– Kórházaknak ajánlottam fel pénzt, még mielõtt mindenki azt gondolná, csak a gázsi miatt csináljuk.

Blikk / D. A.