2024.04.19. - Emma

Inkább egy Szorcsik Viki, mint egy Sarka Kata és párja - mondta Terry Black

Terry Black, aki a múlt héten Szorcsik Vikibe kötött bele a Hal a tortánban, most a Hajdú-Sarka házaspárt vette össztûz alá. Százszor inkább egy Szorcsik Viki, mint egy Sarka Kata és párja, Hajdú Pötyi - összegezte véleményét Terry Black az ismert házaspárról.

A transzvesztita elõadómûvész szerint számukra minden a szereplésrõl szól. Katát nem érti, amiért veszélyeztetett terhesként is részt vett egy fõzõmûsorban, Hajdú pedig szerinte szükségtelenül bukkant fel minden alkalommal neje mellett a vacsorák végén.
"Ennyire nem lehet tehetségtelen" - vélekedett, s hozzátette: nem ilyennek ismerte meg Hajdút, aki szerinte mára a férfi Kiszel Tünde lett - adta hírül a Napi Ász.

Terry Black, úgy tûnik, elemében van, hiszen a múlt heti Hal a tortán forgatása alatt pedig Szorcsik Viktóriáról fejtette ki a véleményét. A szõke színésznõt, akit a Jóban Rosszban szereplõjeként ismerhetünk, elõször csak viccbõl ugratta Terry.

Mivel Viki salgótarjáni, megkérdezte tõle, hogy parasztlány-e. Terry Black szerint azonban Szorcsik túlságosan hevesen és sértõdötten reagálta le a dolgot, ezért ezek után már szándékosan parasztozta le.

Majd kifejtette, hogy számára az sem volt éppen pozitív dolog Viki részérõl, hogy a színésznõnél tartott vacsora estéjén Viki nem mutatta be a konyhában serénykedõ édesanyját a társaságnak.

Szorcsik Viktória ezt cáfolja, elmondása szerint errõl szó sincs. Hiszen kicsit késõbb összeismertette õket az anyukájával, sõt, Terry még beszélgetett is az asszonnyal...