2024.04.19. - Emma

Angelina Jolie lassan visszavonul a filmezéstõl és a családjának szenteli majd minden idejét!

Angelina Jolie lassan visszavonul a filmezéstõl és a családjának szenteli majd minden idejét!
London - Angelina Jolie amerikai filmcsillag azt tervezi, hogy lassanként felhagy színészi karrierjével, hogy több idõt szentelhessen Brad Pitt-tel közösen nevelt hat gyereküknek és karitatív tevékenységének.

"Már nem sokáig kívánok színészkedni" - mondta a BBC riporterének, aki a Clint Eastwood rendezte Changeling címû filmje New York-i promóciója kapcsán ült le beszélgetni a hollywoodi sztárral. A családjáról, a moziról és jószolgálati munkájáról egyaránt szívesen beszélõ Jolie elárulta: nem aggódik az idõ múlása miatt, ami más színésznõket szorongással tölt el, mert elõbb hagyja ott õ a filmet, mint ahogy az hagyná el õt.
A 33 éves színésznõ elmesélte, hogy egyre szívesebben van otthon a hat kicsivel, akik közül három örökbe fogadott (Kambodzsából, Etiópiából és Vietnamból), három pedig Brad Pitt-tõl született.

A filmezéstõl való visszavonulását úgy írta le, hogy egyre kevesebb filmet szeretne forgatni, és csak olyan produkciókban kíván szerepelni, amelyeket érdekesnek talál.

Szerencsésnek mondta magát, amiért azt csinálhatja, amihez kedve van, hogy van ideje történeteket mesélni, és elég sikeres ahhoz, hogy dönthessen arról, mit akar elmesélni.

A színésznõ, aki az ENSZ Menekültügyi Fõbiztosságának különleges jószolgálati nagykövete, több munkát akar végezni a világban a gyermekjótékonysági szervezetek javára.

Mostani legfontosabb feladatának azt tartja, hogy felelõsséggel gondoskodjon a gyerekeikrõl, és biztosítsa, hogy õ és Pitt mindig elérhetõek legyenek a számukra.

Elmondta, aktív kíván maradni, mindenekelõtt azért, hogy gyerekeinek megmutassa a világot, hogy megtanítsa nekik, a világ sokszínû, különbözõ kultúrák léteznek benne.