2024.03.28. - Gedeon, Johanna

A magyar Tina Turnert újra felfedezték

A hazai pop- és dzsesszzene koronázatlan királynõje az utóbbi években ugyan kevesebbet hallatott magáról, de a 2009-es esztendõ a változások éve is, így megvan a lehetõsége, hogy a stagnáló idõszakot maga mögött hagyva, újult erõvel vesse bele magát a munkába - jósolja Rácz Katinak Frabato.

"A váratlan fordulat, az új esély elsõsorban otthonához közel esõ helyhez lesz köthetõ. A tarotkártya szerencsét hozó lapja szerint Rácz Kati jókor és jó helyen lép fel egy koncerten (akár karitatív rendezvény is lehet), ahol a rá jellemzõ végtelen lelkesedéssel áll ki a színpadra.

A mûvésznõbõl áradó energia, amivel felvillanyozza közönségét, felkelti figyelmét a hallgatóság soraiban ülõ szakembernek, aki régóta keres egy energikus hangot. Az ajánlat, amit az énekesnõnek tesz, érdemes a megfontolásra.

A boldog, kiegyensúlyozott családi életet élõ Katit, így az elkövetkezõ hónapokban kénytelenek lesznek szerettei nélkülözni, mert az újra felfedezett Rácz Kati, mint a magyar Tina Turner kap jelentõs szerepet a hazai popéletben."