2024.04.19. - Emma

Rettenetes munkahelyi baleset happy enddel

Moszkva - Egy építõmunkás leesett az állványzatról, olyan szerencsétlenül, hogy egy betonvas átszúrta a fejét, az orvosok azonban ki tudták operálni az idegen testet, s a férfi már lábadozik.
A Moszkvovszkij Komszomolec címû lap beszámolója szerint a baleset egy moszkvai építkezésen történt, s a férfit a Szklifaszovszkij baleseti sebészeti intézetbe szállították.

Ott azonnal a mûtõbe került, ahol kiderült, hogy nagy szerencséje volt a szerencsétlenségben. A bal halántékán behatolt és a jobb halántékán kijött betonvas nyomta, de nem sértette meg a szemet vérrel ellátó artériát, egy másik jelentõs eret pedig alig 15 milliméterrel került el.

A fémrúd eltávolítása után alig néhány órával lassan kezdett helyreállni a tambovi illetõségû beteg látása, majd a férfi beszélni kezdett. Olyan rohamos tempóban javult, hogy alig néhány nap után az intenzív osztályról áthelyezhették egy egyszerû kórterembe.

Az orvosok szerint az áldozat élete perceken múlt, s az mentette meg, hogy nagyon gyorsan kórházba került, ahol azonnal meg tudták mûteni.