2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Álmában szeretkezik partnereivel egy angol lány

Különleges betegségben szenved egy huszonhárom esztendõs angol lány, Haley Batty: álmában mászik rá partnereire, többször is képes hosszas aktusokat folytatni az éjszaka során, másnap azonban semmire sem emlékszik.

A huszonhárom éves angol bárpincérnõ, Haley Batty életét egy különleges és ritka betegség keseríti meg: a fiatal lány szexszomniás, álmában hirtelen megkívánja a szexet és rámászik partnerére, akár többször is, ébredés után viszont nem emlékszik a történtekre.

– Akár négy öt alkalommal is képes vagyok szexelni egy éjszaka során, ha a partnerem bírja, másnap pedig nem tudom, mi történt – kezdte Haley a News of the World riporterének.
Haley eddigi kapcsolatai rendre zátonyra futottak furcsa szenvedélye miatt, a férfiak kezdetben izgatónak találták, késõbb azonban már sokkal inkább taszította õket a gondolat, hogy egy alvó nõvel létesítsenek szexuális kapcsolatot.

– A legutóbbi barátom néhány hétig bírta, aztán azt mondta, nem tud így élni, hogy egy alvó nõ egyszer csak simogatni kezdi éjjel és szakított velem. Rengeteg kellemetlenség ért mióta jelentkeztek nálam a tünetek. Ez egyfajta alvajárás, csak nem én nem járok, hanem szexelek – mondta Haley, aki tizenkilenc éves kora óta szenved a betegségben, melyre egyelõre nem találtak gyógymódot.