2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Pucéran rohant a tolvajok után!

A zuhany alól ugrott ki és meztelenül szaladt a betörõk után egy brit férfi, akihez három maszkos fiatal hatolt be. A betörõk végül egy autóval elmenekültek.

Egy brit férfi éppen az emeleten zuhanyozott, amikor három maszkos fiatal betört a házába, írja a Telegraph. Õ ösztönösen kiugrott a zuhany alól, és üldözõbe vette a betörõket, miközben észre sem vette, hogy meztelenül szaladt ki az utcára.

"A feleségemmel vacsorázni készültünk" - mondta Phil Taylor. "Éppen csak beléptem a zuhany alá, amikor hirtelen egy nagy csattanást hallottam lentrõl. Carla sikoltott, ezért azonnal leszaladtam."

A lépcsõ közepén meglátta, hogy három maszkos fiatal betörte az ajtót, és behatolt a házba. Amikor meglátták a meztelenül közeledõ férfit, akkor felé dobták a kitört ajtódarabot, és menekülõre fogták. A férfi elmondása szerint gondolkodás nélkül utánuk vetette magát.

A sarkon egy autóban a három fiatalra várt negyedik társuk, ezért könnyedén elmenekültek. "Már elhajtottak, amikor rádöbbentem, hogy teljesen meztelenül állok az utcán" - mondta Taylor.

Hozzátette, hogy utólag visszagondolva nagy szerencséje volt, hogy nem volt valamilyen fegyver, például kés a támadóknál, mert akkor rossz véget érhetett volna az üldözése.