2024.04.25. - Márk

Katus Attila szerint jobbak a Csajok, mint a férfiak

Valóban rosszabbul vezetnek a nõk, mint a férfiak? Vagy pont a fordítottja igaz? A Pasik Klubja VIP-tagjai ebben a témában is állást foglalnak. Csak Csajoknak!

Kinter Oszkár, a Cool TV mûsorvezetõje szerint: "Igen is meg nem is. A férfiak többnyire dinamikusabban vezetnek, mint a nõk, ami együtt jár a szabályok kisebb fokú áthágásával, dehát ilyenek vagyunk mi férfiak. A nõk nagyobb esetben tartják be a szabályokat így bizonyos helyzetekben veszelyesebbek a férfiak vezetésére nézve."
Katus Attila aerobik világbajnok szerint: "Szerintem a nõk városi körülmények között jobban vezetnek. Türelmesebbek, figyelmesebbek, biztonságosabban vezetnek, kevésbé agresszívak, kevésbé versengõek, és a figyelmüket is jobban megtudják osztani. Versenypályán viszont már nem tudom, ki lenne a jobb :-)"

Váczi Gergõ, a TV2 mûsorvezetõje úgy véli: "Én azt tapasztalom, hogy a nõk általában tényleg rosszabbul vezetnek. Ezt állítólag biológia, de persze nem szeretnék tudálékosnak tûnni. Az azonban vitathatatlan, hogy vannak nõk, akik nagyon jól vezetnek, és nekem szerencsémre több ilyen is van a környezetemben, például a párom...."