2024.04.19. - Emma

Ungár Anikó fia a TV2 sztárja lesz, de az anya bizonytalan

Bombaként robbant a hír, miszerint ismét új szereplõk forgatják fel Csillagkút életét. A TV2 sorozatába két fiú is ékezik, de egyikük már ismerõs lehet valahonnan: Baronits Gábor édesanyja nem más, mint Ungár Anikó. A bûvész nagyon örül fia sikerének, azonban mégis fenntartásokkal fogadta a hírt: nem biztos benne, hogy itt kell kezdeni egy szakmát.
A Jóban Rosszban új sztárja, Gábor nem a lépcsõfokok elejérõl indult el felfelé, talán ezért aggódik egy kicsit a méltán híres anyuka. "Õ a maga útját járja. Azért örülök neki, mert Õ kicsi kora óta színésznek készült, de nem vagyok benne biztos, hogy itt kell kezdeni egy szakmát" - meséli a tabutv.hu riporterének Ungár Anikó, aki szerint a fia tudja, hogy mit akar.

"Úgy gondolom, hogy ez már a lépcsõfokok közepén van és nem biztos hogy jó, hogy nem elölrõl indul a Gábor. Õt kiválasztották, nyilván úgy gondolják, hogy Õ erre alkalmas, Õ pedig az élet iskoláját járja és nagyon jól érzi magát ebben a társaságban" - mondta el interjújában a bûvész, aki nem félti a fiát az ismertségtõl.