2024.04.23. - Béla

Szerednyei Béla: Furák ezek a lányok!

A színésszel egy nagyszabású divatbemutatón találkoztunk, amit Õ finoman szólva sem talált annak. Azt mondta, hogy ilyen ruhákat a színházi büfében szokott látni és a modelleket is furának találta. Szerednyei szerint mindegyik lány érdekesen járt, érdekes volt az arca és csak egy mosolygott mind közül. Az alkalmi kritikus egyébként saját bevallása szerint sem követi a divatot és alsó-közép osztálybélinek tartja az öltözködését.
Szerednyei már 1981 óta a Madách Színház tagja, az F&F divatbemutatójára is a színház sajtósa küldte, de talán mér rég meg is bánta ezt a döntést. "Tulajdonképpen ez egy olyan ruhakollekció volt, ami szerintem mindennapos. Én ilyeneket a büfében szoktam látni nálunk a színházban" - meséli Szerednyei Béla, aki úgy érzi, hogy nem csak a ruhákkal volt gond.

"A lányok furcsák. Érdekesen járnak, érdekes arcuk van és csak egy mosolygott a sok közülük, akit szerettem is ezért, de a többit nem szerettem" - mondta el interjújában a színész, aki a saját öltözködésében már nem annyira magabiztos: azt veszi fel, ami épp a keze ügyébe kerül. Szerednyei Béla saját bevallása szerint stílusa az alsó-közép osztálybéli sportos elegancia.