2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Sztárportré - Edvin Marton:

Sztárportré - Edvin Marton:
„Alapjában véve nagyon pozitív, és romantikus lélek vagyok. Úgy kezdtem a hegedülést, hogy szerelmes lettem - öt éves koromban, az óvodában - egy Andrea nevû lányba, és szerenádozni szerettem volna neki. Egy év alatt a Süss fel napot megtanultam, és eljátszottam neki az óvodában. Puszit kaptam tõle, nagyon örültem neki. Mentem haza anyukámnak elújságolni, hogy micsoda sikerem volt, és mondtam neki, hogy akkor mindig is hegedülni szeretnék.

A sportolókkal egy hajóban:
Valószínû, hogy mi muzsikusok a táncosokkal, a sportolókkal egy picit egy hajóban evezünk, mert egy dolog hajt minket, hogy örömet okozzunk a rajongóinknak, hogy teljesítsünk, hogy jobbak legyünk mindig. Mindegyik fellépés jobb legyen mit az elõzõ. Az olimpia - amikor felléptem -, az Eurovíziós Dalfesztivál, vagy amikor az Emmy díjat New Yorkban megnyertem nyilvánvaló, hogy kiemelkedõ fellépések közé tartoznak.

Hollywoodban körülnéztem:

Minden zene másképp születik. Most készülök az új lemezzel, aminek Hollywood lesz a címe. El is utaztam Hollywoodba nyáron, körülnéztem a filmzenei, show zenei kutatásban, úgyhogy feldolgozások lesznek benne, filmzenei feldolgozások. Titanic, Evita, Zorró, Gladiátor, és filmzenei jellegû saját számaim is lesznek rajta, többek között a Tangó, Fanatico, tehát egy csomó olyan szám, ami megfogott a filmzenékben.

Decemberben mûvészeti vezetõ lettem a bécsi Strauss zenekarnál, és egy turnéra indulunk majd decemberben, jaunuárban. Magyarországon is lesz öt fellépésünk, ezt a weblapomon meg lehet nézni.”

Azokra az emberekre koncentrálok, akik a rajongóim, õk ihletnek meg…