2024.04.25. - Márk

Tabáni kitálal! Miért nincs nõje?

Sokáig elfogadta a sorsát, azt, hogy nem lesz elismert mûvész. Már majdnem beletörõdött, amikor megtörtént a csoda, amiben már nem is hitt Tabáni István. A nagy szerelem azonban még várat magára. Vajon milyen az a nõ, aki meg tudná hódítani a tehetségkutató verseny gyõztesének a szívét?
"Mit néz meg egy férfi? Elõször is a nõ külsejét. Helyes, tetszik. Persze ez nem elég, próbálja az ember lelkileg is megtalálni a közös dolgokat. Ahogy mindenhez, a jó kapcsolathoz is összhang kell. Nagyon fontos azonban, hogy olyan lány legyen mellettem, akire lehet támaszkodni. Nemcsak akkor kell velem lennie, amikor minden tökéletes, hanem a bajokban is. Akkor erõs egy szerelem, ha az akadályokat sikerült együtt legyõzni" - vélekedik Tabáni István, akinek a zárkózottsága nem múlt el teljesen.

"Kell ez a zárkózottság, hiszen ha mindenkinek megnyílnék, az nem lenne jó. Az ember gyarló, a csábítás meg nagyon erõs, de én eddig még sosem szálltam el. Én bízom benne, hogy olyan tudok maradni, amilyen vagyok. Egyszerû - hiszen ilyennek ismertek és szerettek meg az emberek."