2024.04.20. - Tivadar

Trágyával köszöntötte nejét születésnapján

Ötven tonna trágyával köszöntötte feleségét annak születésnapján egy farmer az Egyesült Államokban.
Nem nyakon öntötte vele az asszonyt, hanem trágyaszóró gépével hatalmas betûkkel felírta, pontosabban leírta földjükre, hogy "HAP B DAY LUV YU". Ami magyarul kb.: "BOLD SZ NAPOT SZERTLEK". Szívet is akart hozzárajzolni, de kifogyott a "tolla".


Nasca-vonalak mintájára született, de sokkal szagosabb köszöntõ sorok kibetûzéséhez nem kellett repülõvel, helikopterrel vagy hõlégbalonnal a levegõbe emelkedni, mert jól olvasható volt a pár nappalijának ablakából. A férj nagyvonalúan nem dekázta ki a "tintát": Ötven tonnányi folyós trágyát használt el, négyszer fordult, hogy feltöltse íróeszközét, a trágyaszóró lajtos munkagépet. Az írással három órán át küszködött.

Neje örült a kedvességnek. "Mindig csinál valami különlegeset születésnapokra" - idézte a 67 éves asszonyt az Ananova brit hírügynökség. A "trágyárságot" író férj is nyilatkozott. "Valaki azt tanácsolta, csinálj olyasmit, amiben jó vagy. Ezért választottam a trágyázást" - mondta. A feleség nem csak a feliratot kapta. Férje elvitte moziba és vacsorázni is.