2024.04.20. - Tivadar

Chelsea Clinton kenyai rajongója nem adja fel

Annak ellenére sem adja fel a reményt Chelsea Clinton kenyai imádója, hogy a volt amerikai elnök lánya idén férjhez megy, és bizony máshoz.
A Kenya középsõ vidékén, Nakuruban élõ Godwin Kipkemboi Chepkurgor cirkalmas szerelmeslevelet is küldött a Clinton lánynak - számolt be a The Standard címû lap. Egyebek között azt írta, hogy még egy krokodiloktól hemzsegõ folyót is képes lenne átúszni, csakhogy átnyújtson egy szál rózsát Chelsea Clintonnak.

Chepkurgor immár 10 éve táplál heves érzelmeket az Egyesült Államok volt elnökének, Bill Clintonnak és jelenlegi külügyminiszterének, Hillary Clintonnak a lánya iránt. Egy korábbi, Bill Clintonnak címzett levelében meg is kérte Chelsea kezét. Akkor igazán gavallér módon 40 kecskét és 20 tehenet kínált a mennyasszonyért.

Chepkurgornak ugyan van egy felesége, de soha nem adta fel a reményt, hogy a politikus házaspár egyetlen gyereke viszonozni fogja érzelmeit. "Hiszem, hogy ha Clintonék megismernének engem, biztosan azt mondanák, nagyszerû ember vagyok, aki méltó a lányukhoz" - fejtegette magabiztosan férfi a lapban.