2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Paris Hilton titkos eljegyzése

Paris Hilton és Doug Reinhardt eljegyezték egymást? Az örökösnõ nem csinált titkot korábban sem házasodási szándékából, de most újra célozgatott az esküvõre, amikor egy díjat átvett jótékonysági munkájáért. A célzás ezúttal nem párjának, hanem Doug családjának szólt.
Miss Hilton köszönetet mondott „jövõbeli sógornõjének, Casey Reinhardtnak,” amikor a pódiumra lépett a Hearts for Hope alapítvány Los Angelesi gáláján. Doug nem volt jelen az eseményen, de anyja és testvére Parisszel ültek egy asztalnál. Ha Doug megkéri Paris kezét, nyugodtan kikérheti anyukája véleményét, hogy milyen gyûrût vegyen. Egy szemtanú szerint Paris nagyon megdicsérte a leendõ anyósa jegygyûrûjét.

Úgy látszik Reinhardték és kedvelik a szõke örökösnõt, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy amikor Paris jótékonyságból elárverezett egy házibuli meghívást nála, Cesey Reinhardt ajánlotta a legnagyobb összeget, pedig kedvese nõvére biztosan bármikor bulizhat Miss Hiltonnal. Paris már tavaly májusban is tett célzásokat a közelgõ esküvõrõl, egy újságnak azt nyilatkozta, "Doug a jövõbeli férjem!"