2024.03.29. - Auguszta

Koós János még mindig megnézi a nõket

Az ikonná vált zenész az internetes sztártévének elmondta, hogy annak ellenére, hogy számára a felesége a nõideál, még a mai napig megnézi a nõket. Koós János örök gyerek! Még 72 évesen is ontja a poénokat, udvarol a riporternek és persze mesél, mesél és mesél. Koós imádja az unokáit és a feleségét, és állítja: 30 év múlva is nekünk ad majd interjút. Így legyen!
"Elviselhetõ pali vagyok, mert szeretek rengeteget röhögni, elmegyek a meccsekre, még most is elmegyek Los Angeles-be, én most is ugyanúgy elmegyek Szentpétervárra, Horvátországba, és agyilag azért úgy gondolom, hogy friss vagyok!" - meséli Koós János.

Koós még 72 évesen is elképesztõ formában van, nagyon fiatalos! "Hülyeség azt mondani, hogy fiatalak érzem magam. Én nem tagadok le semennyit, se majd harminc év múlva is adok magának interjút, és akkor is fiatalnak érzem magam. Persze, hogy megnézem a nõket! Van egy barátom, aki 88 éves, és nemrég nõsült másodjára. A nõi ideálom abszolút a feleségem, mert együtt vagyunk most már 38 éve lassan. Szegény kibírta mellettem, és mindenben arra törekszik, hogy a család maradjon együtt!" - mondta el Koós János, aki imádja az unokáit.