2024.03.29. - Auguszta

Berobbantak a szinglik

Egyetlen hely sem maradt szabadon Sas Tamás legújabb filmje, a Szinglik éjszakája díszbemutatóján. Több mint ezerháromszáz meghívott ült be a romantikus akció-vígjátékra, köztük a film valamennyi alkotója, a filmes szakma kiválóságai, a TV2 sztárjai, hírességek, barátok, a sajtó képviselõi.
Mindenki türelmetlenül várta Sas Tamás legújabb alkotását a négy szinglivel, Hámori Gabriella, Szávai Viktória, Nagy Ilona és Gallusz Nikolett fõszereplésével. A mozi közben többször hangosan felnevetett a közönség, majd a film végén jókedvûen vonult át a VIP party helyszínére, ahol különféle ínyencségekbõl szemezgethettek, miközben a színpadon megjelent a teljes alkotói gárda - leszámítva azokat a szereplõket, akik színházi elfoglaltságuk okán nem tudtak jelen lenni, így Kolovratnik Krisztián, aki többek bánatára nem érkezett meg.

A négy szingli lány tökéletes külsõvel állt a színpadra, ahogy Karácsonyi Zoltán, Gyuriska János, Hevér Gábor, Seress Zoltán, Matt Devere is kellõ eleganciával vonultak a közönség elé. A producerek, Cirkó József és Dér Tamás, valamint a rendezõ Sas Tamás hangos taps kíséretében utoljára csatlakozott a népes stábhoz, majd együtt hajoltak meg a nagyérdemû elõtt.

A profi pókerjátékost alakító Korda Györgyöt nemcsak a fotósok örökítették meg a színpadon, felesége, Klárika egy kis fényképezõgéppel eredt a nyomába. Az este második felében Nagy Adrienn fiatal tehetség adta elõ a fõcímdalt, majd gyönyörû modellek léptek színpadra elegáns ruhákban.

Az éjszakába nyúló partin a két mesterfodrász, Hajas László és Zsidró Tamás feleségeikkel, Pintér Tibor színész kollégájával, Ben, a VIVA Tv mûsorvezetõje, a Jóban Rosszban szereplõi, Demcsák Zsuzsa, Varga Gyõzõ és Papp Feri az Irigy hónaljmirigybõl, Tóth Vera, SP és sokan mások közösen szórakoztak. A film szereplõi közül a lányok, kiváltképpen Hámori Gabriella és Sárközi-Nagy Ilona, akik egyébként nemcsak a filmben, hanem a való életben is nagyon jó barátnõk, egész este együtt mulattak. Scherer Péter Nemzeti Színházbéli elfoglaltsága miatt csak a parti végére érkezett, de nem bánta meg, mert egy nagyon jó hangulatú rendezvénybe csöppent. Szinte alig akart eloszlani a tömeg az Aréna Pláza mozija elõl. Pintér Tibor jókedvûen távozott a helyrõl, mondván, nagyon jól szórakozott.