2024.04.20. - Tivadar

Robbantani akart Ozy könyvbemutatóján

Bomba szakértõket kellett hívni Ozzy Osbourne pénteki könyvbemutatójára, miután elkaptak egy férfit, akinél házilag készített tûzijáték volt. Az énekes éppen dedikálta az önéletrajzát, amikor a rendõrök kiszúrtak egy férfit, aki bent a floridai könyvesboltban rágyújtott egy füves cigire.
A férfi futni kezdett miután a hatóságok kiszúrták, de végül utolérték, és akkor találták nála az otthon gyártott tûzijátékot, valamint jelentõs mennyiségû kábítószert. A bombaszakértõket azért hívták a helyszínre, hogy megsemmisítsék a robbanóanyagokat. A férfit letartóztatták, és kábítószer birtoklással vádolják, mondta el egy rendõrségi szóvivõ.

Az idõsödõ rocker floridai útja azonban jól végzõdött, hiszen a könyvbemutatón kívül egy díjat is kapott zenei munkásságáért, a West Palm Beach városának kulcsát. Az I am Ozzy címû önéletrajzi írás hamar bestseller lett. Az olvasók és a kritikusok egyaránt dicsérik a könyvet. Arról is felröppent néhány hír, hogy film készül a rocker életébõl, és Johnny Depp játssza majd a fõszerepet.