2024.04.20. - Tivadar

Daganatot észleltek a Spartacus sztárjánál

Épphogy befutott minden idõk legvadabb sorozata, a Spartacus, máris le kellett állni a forgatással, mert a címszerepet alakító Andy Whitfield rákkal küzd.
Alig pár hónapja megy még csak a Spartacus: Vér és homok címû sorozat, máris a valaha vetített legvéresebb és legerotikusabb tévés produkciójának számít. A széria azonban története során elõször nem a jelenetei, hanem a fõszereplõ tragédiája miatt került a címlapokra. A mindössze harminchat éves Andy Whitfield ugyanis súlyos vérrákkal küzd. A sármos színész bajára egy rutinvizsgálat alatt figyelt fel az orvosa, mert szokatlanul nagyok voltak a nyirokcsomói. A szövettan pedig kimutatta, hogy non-Hodgkin limfómája van, de szerencsére még idejében észlelték. A kezelését azonnal hatállyal megkezdték a hét elején, de így is hónapokig fog tartani a gyógyulása.

A rengeteg kendõzetlen meztelenkedésrõl, szexrõl és véres harcokról elhíresült sorozat ezért most határozatlan ideig parkoló pályára került. A kétgyermekes címszereplõ nélkül ugyanis nem akarják, és nem is lehetne folytatni a második szezon felvételeit.