2024.04.19. - Emma

Rottweiler ölte meg a valóságshow-sztár 4 éves kislányát!

Borzalmas tragédia rázta meg Oregon állam ezen a hétvégén: a History csatornán nálunk is nagy sikerrel futó Ax-Men valóságshow ismert arcának, Jesse Browningnak négyéves kislányát szétmarcangolta a család rottweilere! Az Ax-Men négy fakitermelõ csapat mindennapjait mutatja be, Jesse Browning igen képzett oregoni favágó, aki családjával az erdõ szélén tengeti mindennapjait.
Ashlynn Andersont, a tündéri szõke kislányt édesanyja találta meg saját házuk kertjében vasárnap délután: akkor még eszméleténél volt a kicsi, de túl sok vért vesztett. Jesse a mentõket hívta, és helikopterrel szállították a kislányt kórházba, pontosabban a portlandi Oregon Health and Science University Hospitalba, de az orvosok már nem tudtak segíteni a kicsin. A hivatalos közlemény szerint a gyerek már útban a kórház felé elhunyt, a jelentõs vérvesztességnek betudhatóan.

Noha a családnak két rottweilere volt, a történtek után arra kérték a hatóságokat, hogy mindkét állatot vigyék el tõlük - már csak azért is, mert Ashlynn Andersonnak még egy egyéves kistestvére van, akit szeretnének biztonságban tudni.