2024.04.23. - Béla

Koppant Sandra Bullock!

Egy modell kifecsegte, hogy viszonya volt az Oscar-díjas színésznõ férjével. Sandra Bullock egy hete még kimondhatatlanul boldog volt, de egy sokkoló hír azonnal visszarántotta a sokszor keserû valóságba. Kiderült, hogy az a férfi, akinek az Oscar-gálán olyan szívélyesen köszönte meg a támogatást, megcsalta. A színésznõ teljesen összezuhant, és lemondta filmje, a The Blind Side európai sajtókörútját.
A hírt nem egy pletykalap szivárogtatta ki, hanem maga a szeretõ rukkolt elõ vele az amerikai In Touch magazinban. Michelle McGee tetoválásmodell elárulta, hogy egy hónapos afférja volt Sandra férjével, amíg a színésznõ a már említett filmet forgatta. Keserû pirula, hogy pont ezért a moziért vette át a legjobb színésznõnek járó Oscar-díjat.

A modell Jesse James motorszerelõ mûhelyében találkozott a férfival, amikor az egyik méregdrága járgányt használták egy fotózás díszletéül. A tetovált szépség azt állítja, még aznap este többször szeretkeztek, Sandráról pedig nem sok szó esett közöttük. A rá következõ egy hónapban hetente kétszer találkoztak röpke pásztorórákra. A hírt sem a színésznõ, sem Jesse sajtósa nem erõsítette meg.