2024.03.29. - Auguszta

Pirner Alma egyszerre két pasival

A világbajnok showtáncos az egyiptomi tengerparton egy luxusszállodában pihente ki fáradalmait. Az egyhetes utazásra két jóképû férfi is elkísérte. Lehet, hogy a szõke szépségnek már egy férfi nem elég?
Teljes volt az értetlenség az egyiptomi Sharm El Sheikh egyik luxusszállodájának recepcióján, amikor Pirner Alma két férfivel az oldalán jelentkezett be a hotelbe. Az arab világban fordított helyzet sokkal gyakoribb: egy férfi több nõvel, általában feleségeivel szokott nyaralni. A zavart fokozta, hogy a két férfi nagyon hasonlít egymásra, mindkettõ magas, jóképû és sportos testalkatú. Pirner Alma évek óta férjnél van, így felmerül a kérdés, hogy mi történt Egyiptomban?

– Mindössze az történt, hogy az utazásunkra elkísért minket férjem testvére, Zsolt is, aki kiköpött mása bátyjának – meséli Pirner Alma. – Ezzel természetesen feje tetejére állt minden, mert Egyiptomban ritkán látni hölgyeket két „hódolóval” lubickolni a medencében vagy koktélozni a tengerparton.

Pár alkalom után már megunták a magyarázkodást Almáék, hogy miért vannak hármasban, és arra jutottak, beadják a helyieknek, hogy Magyarországon már a nõknek is lehet több férjük. Ez sikerült is! Almáékra egyébként nem volt jellemzõ a visszafogottság: 11 étteremet próbáltak ki, csokibarnára napozták magukat, szaunáztak, jakuzziztak, sisháztak és koktéloztak. Hogy formában maradjanak, minden nap lejártak azért az edzõterembe is.