2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Más nevét viselte Zámbó Jimmy és Edit fia?

Úgy tûnik, nem csak egy nagy titokra fog fény derülni a Király halálának szemtanúja, Hulé Éva könyvébõl - Az asszony azt is állítja, hogy Jimmy és neje, Edit fia nem is Zámbóként látta meg a napvilágot.
Egyre több megdöbbentõ dolog derül ki Zámbó Jimmy és felesége múltjáról - ahogyan pár héttel ezelõtt a média beszámolt róla, hogy nem valós Edit asszony jogi végzettsége, Hulé Éva szerint a megismerkedése a zenésszel sem egy jogászbálon történt, ahol tehát Edit nem lehetett akkoriban végzõs hallgató.

A család egyik ismerõse szerint Jimmy ekkortájt az elsõ feleségével élt egy bérházban, itt lakott az akkor kétgyermekes Edit is, akkori férjével. Amikor az asszony párja külföldre ment dolgozni, Jimmy elsõ felesége, Veronika többször arra ment haza, hogy a szomszédasszony ott üldögél náluk - írja a Kiskegyed.

Sokáig nem szólt semmit Jimmy neje, csakhogy Edit egy idõ után terhes lett a zenésztõl, a viszonyt tovább nem lehetett titkolni.

Amikor azonban megszületett Sebastián, Edit hivatalosan még a másik férfi felesége volt, a jogi elõírásoknak megfelelõen tehát az õ vezetéknevét kapta, nem pedig a Zámbót. Jimmy nagyon boldog volt, de ettõl a ténytõl kikészült. Gyorsan intézni kezdték, hogy a fia hivatalosan is az övé lehessen - adta hírül a Kiskegyed.

Edit jogállása még egy ideig nem rendezõdött, mert Jimmy nem vette el feleségül, csak késõbb - erõsítette meg a történetet Hulé Éva is a lapnak.

Zámbó Jimmy halálának szemtanúja a Kiskegyedben elmondta: a tíz évvel ezelõtti vallomásához képest csak két mondat fog megváltozni, de ebben benne lesz a teljes igazság. Ok és okozat világosan kiderül. Õ pedig megnyugszik, hogy nem viszi magával sírba a titkot - adta hírül a lap.