2024.03.29. - Auguszta

Klapka György szíve leállt

Családjának köszönheti a bajt - állítja a mûkereskedõ, aki a napokban szívmûtéten esett át. Altatásban hozták rendbe szívritmuszavarát. Klapka György biztos abban, hogy az aggódás vezetett idáig, amit fia sorsa miatt érez.
Belebetegedett a huszonhárom éves fia, Dennis körüli gondokba Klapka György - A vállalkozón egy veszélyes beavatkozást kellett végrehajtani, szabályozták a szívritmus-zavarát, miután egy EKG-vizsgálaton kiderült: baj van. Altatásban leállították a szívét, és elektromos impulzusokkal újraindították. Az õ korában azért fennáll a veszélye, hogy rosszul sül el a dolog - mondta el Klapka György, aki szerint egészsége ráment a családja miatti aggodalomra.

Az aranyember úgy véli, ha annak idején a bíróság nem exnejének, Mary Zsuzsinak ítéli a fiukat, mindez nem következett volna be és Dennis normális ember lenne, mint a többi gyermekük. Klapka hozzátette: Zsuzsi és fiuk életében van egy menedzserhölgy, aki irányítja õket, tíz éve van jelen az énekesnõ életében és szerinte több is van köztük, mint munkakapcsolat - fogalmazott burkoltan Klapka György a Napi Ászban.

A mûkereskedõ hosszú ideje aggódik fiáért és a volt feleségéért is - Elmondása szerint nem tett jót Dennis-nek, hogy hazahozta Mary Zsuzsi Magyarországra, és most egy fedél alatt élnek.

Éppen Németországban kezelték, amikor saját felelõsségre hazaengedték. Klapka úgy véli, fia így, együtt lakva a pohár fenekére is együtt néz az édesanyjával. A vállalkozó úgy látja, exfeleségénél az a kezelés, hogy megveszi a fiuknak az italt és nemigen vesz tudomást arról, hogy komoly gond van. Klapka nem tagadta, hogy már Mary Zsuzsit is félti, mert gyermekük néha olyan állapotban van, hogy szétverné a lakást, és nekimenne az édesanyjának is.

Nemrég egyik internetes közösségi portálon fordult saját apja ellen, anyját pedig lekurvázta, "mert iszik". Mindezt azért, mert nem juttatták italhoz és droghoz. Dennis a mûkereskedõ szerint önmagára és környezetére is veszélyes. A közelmúltban Klapka György arról beszélt, hogy õ és Mary Zsuzsi döntöttek: készek minden papírt aláírni, hogy fiukat akár erõszakkal is elvonókúrára vitessék.

Az aranyember azonban azt sem bánná, ha volt felesége is alávetné magát egy alkohol-elvonónak. Dennis-szel kapcsolatban már érdekes hír is megjelent a napokban. A színmûvésznõ Némedi Mari bevallotta, hogy közeli kapcsolatba kerül a fiúval, és boldognak érzi magát vele. A jelek szerint szerelem van kibontakozóban Mary Zsuzsi ötvenes barátnõje és 23 éves fia között.