2024.04.18. - Andrea, Ilma

A csodadoktor három nap alatt gyógyítaná Beckhamet

Sri Lanka elnöke felajánlotta saját orvosának segítségét David Beckhamnek. A csodadoktor azt állítja, hogy a kezelés hatására a labdarúgó három napon belül játszhatna.
Amióta David Beckham megsérült, a világ minden tájáról érkeznek az ajánlatok a gyógyulás lerövidítésére. Az angol válogatott labdarúgó Achilles-sérülését március közepén mûtötték meg, és jelen állás szerint semmi esélye nincs, hogy játsszon a dél-afrikai világbajnokságon. Legutóbb Sri Lanka elnöke, Mahinda Rajapakse jelentkezett be a labdarúgónál, és felajánlotta saját orvosát, aki különleges gyógymódokkal foglalkozik, és több élsportolóval foglalkozott már. "Az õ sérülése könnyen kezelhetõ. Három napon belül olyan állapotba hozható, hogy újra játszhatna" - mondta Eliyantha Lindsay White, a csodadoktor.

A specialista az õsi indiai orvostudomány, az Ayurveda módszereivel dolgozik, többek között a 12. század tradicionális indiai gyógyszereit használja. és ezek szerint látványos és gyors javulást ígér Beckhamnek. White, aki 2005 óta a sziget államfõjének orvosa is, kiemelte az indiai gyógynövények, a meditáció és a speciális étkezés fontosságát is. Mahinda Rajapakse nagy rajongója Beckhamnek, így jó szívvel ajánlotta fel orvosát a futballistának, de õ még nem reagált a gáláns ajánlatra.