2024.04.25. - Márk

Újra exét akarja a sztár?

Sokan nem is azt találgatják, hogy volt-e alsónemû a szexi színésznõn, hanem azt, hogy vajon újra el akarja-e csábítani volt pasiját.
A stábtagok lélegzete is elállt, amikor a csinos Cameron Diaz egy aprócska farmersortban lépett a kamerák elé új filmje, a Bad Teacher forgatásán. A színésznõ tovább hevítette az addig is eléggé felforrósodott hangulatot, amikor kijelentette, hogy semmit sem vett a szexi sort alá!

Persze késõbb már azt mondta, hogy természetesen volt rajta bugyi, csak a fáradt stábot szerette volna egy kicsit fellelkesíteni a kaliforniai forróságban. Egyesek viszont rögtön arról kezdtek sugdolózni, hogy Cameronnak más céljai voltak a szexi megjegyzéssel: szerintük a színésznõ elsõsorban volt pasija, Justin Timberlake figyelmét akarta felhívni magára.

Mivel a két híresség együtt játszik a Bad Teacher címû filmben, feltehetõen nem ez volt az utolsó forró poén a forgatáson... De vajon mit szól ehhez az énekes barátnõje, Jessica Biel? A Cosmo.hu csapata le merné fogadni, hogy legszívesebben overált húzna Cameronra... Vagy kényszerzubbonyt.