2024.03.29. - Auguszta

A kebelcsoda elszolta magát!

A közelállók és a lapok már most temetik Jordan házasságát. A brit kebelcsoda és férje egyre többet veszekednek, mert a modell nem tud teherbe esni, ráadásul nemrég az elõzõ férj, Pete nevét mondta Alex Reidnek az ágyban.
Áll a bál Katie Price, alias Jordan és férje között, pedig még csak kilenc hét telt el az esküvõ óta. A brit modell és párja rengeteget veszekednek, a barátok szerint nem valószínû, hogy az egyéves évfordulót együtt ünneplik. Legutóbb amiatt borult ki a ketrecharcosként ismert Alex Reid, hogy a felesége Pete-nek szólította az ágyban, és miután Peter Andre volt az elõzõ férj neve, több mint kínos az ügy. Jordan viszont azért van kiborulva, mert a férfi szinte több idõt tölt az anyjával, mint az asszonnyal.

Katie másik szívfájdalma, hogy nem tud teherbe esni, és emiatt is Alexet okolja, szerinte a férfinak nincs elég spermiuma, és ez is komoly feszültséget okoz kettejük között. A pár nemrég Las Vegasban kötött villámházasságot, majd öt nappal ezután a férj már a válásról beszélt. A brit bulvárlapok már azt találgatják, hogy mennyi ideig tarthat a kapcsolat, a jelek azt mutatják, hogy nem lesz hosszú életû.