2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Molesztálták a sztár színésznõt

Szörnyû gyerekkora volt az idén Hollywood csúcsára felérõ Mo'Nique-nak, mert a bátyja éveken keresztül szexuálisan zaklatta.
Szinte hihetetlen, hogy egy erõs, magabiztos és jó humorú nõ lett Mo'Nique-ból. Az idén Oscart nyerõ színésznõt ugyanis hosszú idõn keresztül zaklatta a saját bátyja. A történetben még szomorúbb, hogy ekkor még csak hét esztendõs volt, és semmit nem tudott tenni beteges testvére ellen. A zaklató ugyan mindig megvárta, amíg húga elaludt, de nyilvánvaló módon mindig felébredt a kis áldozat, amikor hozzáértek. A traumát sokáig nem sikerült feldolgoznia, csak akkor lelt lelki békére, amikor Geraldot tizenkét évre börtönbe zárták egy másik kislány megrontásáért. Most pedig szeretne kibékülni megalázott testvérével, aki érthetõen nem kér a közelségébõl.

Mo'Nique gyermekkora borzalmairól soha nem beszélt nyilvánosan, a szörnyû történetet maga az elkövetõ mesélte el egy riportban. Viszont a kritikusok mindig is gyanították, hogy valami mély traumát hordoz magában a színésznõ, mert a Preciousben túlságosan õszintén alakította a kegyetlen anyát. Most pedig már tudjuk, hogy a fajtalankodó bátyja tetteibõl merített ihletet.