2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Mellékhelyiségbe menekült a lányok elõl Harry herceg

Az illemhelyen próbált menedéket találni Harry herceg egy éjszakai bár hölgyközönsége elõl, ám a lányrajongókat ott sem tudta lerázni.
A News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap beszámolója szerint a brit trón harmadik számú várományosa - aki a brit hadsereg harci helikopter-pilótájának készül - a Suffolk grófságbeli Newmarket kisvárosának szórakozóhelyére tért be bajtársaival, hogy néhány korttyal enyhítse a kiképzés feszültségét.

Ebbõl azonban nem lett semmi, ugyanis szinte érkezése pillanatában kitört a "Harry-mánia": a lányok azonnal észrevették, és csapatostul megrohanták a herceget, hogy legalább egy fotót készíthessenek róla.

Harry - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnõ másodszülött fia - a roham elõl a bár férfivendégeknek fenntartott mellékhelyiségébe menekült, és magára zárta az egyik fülkét, ám a hölgyek elõtt nem volt akadály: oda is betörtek utána, és a vécéfülke oldalára felmászva fényképezték le a herceget mobiltelefonjaikkal.

Harry a lap bennfentes forrásainak beszámolója szerint késõbb már csak nevetett az egészen, és azt mondta barátainak: úgy érezte magát, mintha az egykori Beatles együttes tagja lett volna.

Harry és bátyja, Vilmos herceg - aki szintén helikopterpilóta-kiképzésen vesz részt - rendre feltûnik londoni éjszakai szórakozóhelyeken is, ám itt már nem jelent újdonságot megjelenésük, és általában békén hagyják õket.