2024.04.19. - Emma

Szexi kalóz szerepben Madonna

Szexi kalóz szerepben Madonna
Miután minden egyes újság és magazin Lady GaGával van tele, Madonna gondolt egyet, és megmutatta, hogy még õ is igazi divatikon, akinek kivételes a stílusa. Az Interview magazin szerkesztõsége nagy költségbe verte magát e hónapban. Elõször is Madonnát rakták a címlapra, akinek a tiszteletdíja egy város néhány havi költségvetésével vetekszik. Másodszor pedig a Photoshop szakemberek is szép túlórabért kaptak, hogy eltüntetessék sztárjuk természetes kinézetét. Madge ugyanis legalább egy tízessel fiatalabbnak tûnik a fotókon, mint amennyi valójában.
De nemcsak ettõl különlegesek a képek, ugyanis nemcsak a digitális utómunkában tették oda magukat a kollégák, hanem a stylistok is kitettek magukért. A Pop Nagyasszonyára igazán látványos ruhákat és kiegészítõket sikerült összeválogatni. Többek közt egy szemkötõt, amivel akár a legdivatosabb kalóz címre is pályázhatna. Tehát megmutatta mindenki példaképe, hogy még mindig õ legnagyobb ikon a vidéken, és nem Lady GaGa, Rihanna, vagy a klónjaik.

Madonna mostanság legfontosabb kelléke, Jesus is képviseltette magát a fotókon, bár csak képletesen. Az ötvenegy éves díva a képek egy részén, egy stílusos feszülettel látható, ami nem túl bonyolult utalás kis játékára. Sõt, kiváló eszköz polgárpukkasztásra is.