2024.04.25. - Márk

Didkókat dedikált Pirner Alma

Tíz nap alatt harminc fellépésen van túl Pirner Alma, aki egész Kanadát meghódította turnéjával. A világbajnok sztriptízáncost negyedszer hívták vissza a tengerentúli klubokba, ahol több ezer ember tombolt a produkciói láttán.
Igazi világsztárként ünnepelték Pirner Almát a kanadai turnéja során. Rengeteg autogramot osztott és interjúkat adott, a klubok több száz fõs közönsége imádta a produkcióit. Alma ezúttal légtornász számokat adott elõ, egy több méter hosszú selyemanyagon lógva vetkõzött, pózolt és forgott. A showtáncos Alberta tartományban, Calgaryban lépett fel, szinte egész nap színpadon volt.

Még Alma is meglepõdött azon, hogy a közönség szó szerint verte a színpadot, miközben a selymen lógott, annyira tetszett mindenkinek a produkció. A show-k után a szõke szépség a magyar Playboyt dedikálta, amelynek címlapján szerepelt, ez igazi relikviának számított odakint.

A sok gratuláció mellett nyolc nõi mellett is aláírt, ugyanis Kanadában legalább annyi hölgy jár a klubokba, mint férfi.