2024.03.29. - Auguszta

Lady GaGa vetkõzni fog!

A mindig extravagáns és semmitõl sem meghátráló Lady GaGa úgy tûnik újabb húzásra készül. Izgatottan és mindent beleadva készül egy meztelen fotózásra a Playboy magazinnal.
Az amerikai pophercegnõ sosem rejtette véka alá a testét. Sõt! Úton-útfélen merészebbnél merészebb ruhákban parádézik. Ezúttal azonban nem fog semmilyen ruhakölteménybe bújni - anyaszült meztelenül fog modellt állni a Playboy-nak. GaGa egyszer már nemet mondott a magazinnak, amikor tavaly felkérték egy fotózásra, de most mégis beadta a derekát és ledobja a ruháit.

Az énekesnõ szerint ez is csak egy lehetõség arra, hogy mûvészileg fejlõdjön, hiszen az akt is egy mûvészet. Ám ezzel a nézetével egyedül van; senki sem akarja körülötte, hogy levetkõzzön, fõleg a stylistja nem, mivel úgy gondolják, hogy lealacsonyítaná magát a fotókkal. A popdíva azonban hajthatatlan, és mindenképpen akarja a fotózást.

De persze Lady GaGa nem is lenne Lady GaGa, ha nem lennének egyéni ötletei. A hírek szerint olyan képeket szeretne majd magáról, amilyeneket a Playboy olvasóközönsége még sosem látott. Merész lesz, szexi, megdöbbentõ, és ízig vérig GaGa.