rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Karaoke világcsúcs!

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  446 órán át karaokéztak Finnországban egy klubban, amivel jócskán megdöntötték az eddigi, 214 órás világcsúcsot.


  Ugyanakkor üröm örömükben, hogy nem sikerült a 600 órás célt elérni egy aprócska hiba miatt: véletlenül két órán belül másodszor is bekerült ugyanaz a dal a repertoárba, ami szabályellenes.

  Az új rekord azonban így is hivatalos elismerést nyert Guinnesséktõl és egészen pontosan: 446 óra 4 perc 5 másodperc. A régit kínaiak tartották.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Fárasztó a diétázásba kezdett Robbie Williams

  Robbie Williams fárasztó diétázásba kezdett, hogy formába lendüljön a BRIT Awards díjátadóra - le is adott közel 11 kilogrammot.

 • A mezõkövesdi Vasember 24 métert úszott jég alatt

  Minden különösebb védõfelszerelés és búvárruha nélkül vetette bele magát a matyó fõváros Kavicsos-tavának két méter mély jeges vízébe Bajzáth László, a mezõkövesdi Vasemberként ismert tûzoltó vasárnap.

 • A TV2 nem vizsgálja Liptai Claudia botrányát

  A csatorna a hatóságokra bízza a mûsorvezetõ parkolásikártya-ügyének tisztázását. Liptai Claudia hallgatásba burkolózott azóta, hogy az újságok megírták: mozgáskorlátozottnak kiállított parkolási kártyát használt múlt hét szerdán a Révay utcában.

 • Divatikon kutya

  Tudjuk, szokás a kistestû kutyákat mindenféle designer holmikba öltöztetni, de azért vannak esetek, ahol már lehet, hogy indokolt volna az állatrendõrség.

 • Önvédelmi küzdõsportot tanulnak a kenyai nagymamák

  A küzdõsport alapjait tanulják Korogocho idõs asszonyai, hogy megvédjék magukat Kenya legveszélyesebb nyomornegyedében.

 • 1 millió fontos far

  London - 1 millió fontos fara van egy nagypapának Nagy-Britanniában, mármint ekkora összegre - 320 millió forintra biztosított - tompora.

 • Világra jött Palya Bea kislánya

  Palya Bea altatódalokkal készült kislánya érkezésére. Lili a napokban megérkezett. Õ és édesanyja is egészségesek.

 • Sekélyes ugrásrekord

  London - Sekélyes rekordra készül egy férfi az Egyesült Államokban, mármint sekélyvízire: mindössze 30 centi mély vízbe veti magát, de nem vízszintrõl, hanem 13 méter magasból.

  A 47 éves férfi kaszkadõr. Az eddigi sekélységi világcsúcs 11 és fél méter.

 • Ingyenes cirkuszi tanácsadás bohócfóbia ellen

  Ingyenes tanácsadással szolgál bohócfóbia ellen egy cirkusz Nagy-Britanniában. Newentben nyitó John Lawson's cirkusz porondmestere reméli, hogy a segítségnyújtás a bohócokkal szembeni félelem legyûrésében vonzani fogja a közönséget.

 • Pizza kontra hamburger

  Kénytelen volt átkeresztelni feltalálója azt a szardíniai töltött pizzát, amely a McDonald’s nevét utánozta, ráadásul az eset újraélesztette a hagyományaikhoz ragaszkodó olaszok harcát a multinacionális gyorsbüfé ellen.

 • Újra mászott a francia 'Pókember'

  Hongkong - Újra mászott Alain Robert, a francia "Pókember": ezúttal Hongkongban kapaszkodott fel egy felhõkarcolóra, szokása szerint biztosítókötél nélkül.

  A 46 éves férfinak mindössze 40 percre volt szüksége a 270 méter magas, 62 emeletes Cheung Kong felhõkarcoló, a város egyik legmagasabb épületének megmászásához, akciójával a klímaváltozásra akarta felhívni a figyelmet - számolt be a hongkongi média. Hogy miként kapcsolódik össze a házmászás a felmelegedéssel, azt feltehetõen még a Pókember sem tudja, tény viszont, hogy sûrû köd volt, ami nehezítette dolgát.

 • A WC-be küldte a pincér a szoptató anyát Gödöllõn

  Az interneten tette közzé panaszát egy édesanya, akit egy pincér szólított fel a szoptatás abbahagyására az egyik gödöllõi étteremben. A pincér a nõi WC-t ajánlotta az édesanyának, amit az nem fogadott el és diszkréten, a falnak fordulva megszoptatta fél éves babáját.

 • Tûzmentesen égett meg egy férfi

  Tûzmentesen égett meg egy férfi az Egyesült Államokban: másod- és harmadfokú sérülései lettek, tûz viszont nem volt lakásában.

  Az 56 éves illetõre fürdõszobájának kövén fekve találták a mentõk. A helyiségben mindössze egy gyertya okozhatott volna égési sérülést, ám elég csekélyet. A tûzoltóság szakértõk bevonásával vizsgálja a rejtélyt.

 • Atomreaktort épített a konyhában

  Tanácsot kért a hatóságoktól, így bukott le az a férfi, aki atomreaktort épített konyhájában.

 • Imádta Klapka a csoportszexet!

  A most nyolcvankét éves Klapka György elárulta, hogy igen szabados szexuális életet élt. Kiderült, hogy a sikeres vállalkozó Mary Zsuzsival folytatott házassága alatt nem csupán az énekesnõ volt erotikusan túlfûtött.

 • Nem mehet Brad Pitt édesanyja az esküvõre

  Brad Pitt annyira összeveszett édesanyjával, hogy kijelentette: a mama nem jöhet az esküvõre. Angelina és az anyuka közötti ellentét van a háttérben.

 • Megelégelték a cigarettaszüneteket a német munkáltatók

  Betelt a pohár a német munkaadóknál: nem akarják, hogy a dolgozók munkaidõben rágyújthassanak, mert az plusz költséget jelent - adta hírül pénteken a Bild címû német napilap hírportálja.

 • Csak úgy 4 milliárd érkezett a bankszámlájára

  Váratlanul mintegy négy milliárd rubelt (közel 30 milliárd forint) talált bankszámláján az omszki Alekszej Podkoritov.

  A fiatalember csak tájékozódni akart, hogy mennyi pénz van a számláján, s a 3 986 203 995,1 összeg láttán nem hitt a szemének. Kivett ezer rubelt, de nem változott szinte semmi.

  A rendõrség kábítószer-ellenes részlegénél dolgozó Podkoritov hirtelen nem tudta, mit tegyen. Meghányta-vetette a dolgot barátaival, akik szinte mind azt sorolták, mit kellene elsõre venni a pénzbõl.

 • Naomi Cambell bûnõs

  Naomi Campbell szupermodell elismerte a bíróságon, hogy áprilisban a londoni Heathrow repülõtér új terminálján elkeveredett csomagjai miatt rátámadt két rendõrre és megzavarta a közrendet.
  A 38 éves szupermodell sötét ruhában és napszemüvegben, fotósok hadának kíséretében vonult be a nyugat-londoni bíróságra, hogy elõadja védekezését az ellene felhozott hat rendbeli váddal kapcsolatban. A dühkitöréseirõl elhíresült sztár azért csinált botrányt egy British Airways repülõgépen tavasszal, mert a frissen megnyitott 5-ös terminálon eltûntek a csomagjai. Végül rendõröknek kellett õt levezetni a géprõl.

 • Robotrepülõgépekkel az illegális fakitermelések ellen!

  A katonai célokra használt robotrepülõgépek hamarosan az illegális fakitermelések és szemétlerakások ellenõrzésére is alkalmazható lesz.

  A „Magas Intelligenciájú, Nagy Megbízhatóságú Elektronikai Felderítõ Rendszer Katonai és Polgári Védelmi Célokra” címû Nemzeti Kulturális és Technológiai Hivatal (NKTH) által támogatott robotrepülõgép-fejlesztõ projekt, résztvevõi között szerepel a Budapesti Mûszaki Fõiskola Neumann János Informatikai Kara (NIK).

 • Újra szingli Adam Lambert

  Adam Lambert szakított barátjával, akivel az elmúlt években egy párt alkottak. Lambert elmondta, továbbra is nagyon jó barátok maradnak.

 • Michelle Obama váratlan látogatást tett Haitin

  Michelle Obama váratlanul a földrengés sújtotta Haitira látogatott. Az amerikai first lady Jill Biden, az alelnök feleségének társaságában helikopterrõl szemlélte meg a súlyos károkat szenvedett fõvárost, Port-au-Prince-t, ahol még mindig földönfutóvá vált emberek százezrei élnek fedél nélkül, nyomorúságos körülmények között.

 • Eladónak öltözve loptak tv-t!

  Eladónak és „vevõnek” öltözött két nõ lopott jókora tévét egy áruházból az Egyesült Államokban.

  Az eladónak öltözött tolvaj ráadásul valódi alkalmazottakat is bevont az akcióba: velük emeltette a vásárló kocsira a 132 centi képátlójú síktévét, amelynek ára 1300 dollár (300 ezer forint).

 • Jön az új Michael Jackson dal!

  Michael Jackson új száma október 12-én lesz hallható elõször a rádiókban; a This Is It címû dalt tartalmazó kétlemezes album két héttel késõbb jelenik meg.

 • Százéves indiai egyetemista

  Meglepõ bejelentéssel ünnepelte századik születésnapját az indiai Bólarám Dász: ismét egyetemre fog járni, hogy doktori címet szerezzen.

 • Oscar-díjat Heath Ledger-nek!

  A januárban gyógyszer-túladagolásban elhunyt fiatal színész, Heath Ledger Oscar-díjat érdemel a Batman legújabb részében nyújtott alakításáért - az állítással többen is egyetértenek Hollywoodban.

  "Meggyõzõdésem, hogy Heath Ledger Oscar-díjat érdemel alakításáért, és meg is fogja kapni" - jelentette ki a film díszbemutatója után Sir Michael Caine kétszeres Oscar-díjas brit színész, aki Ledger filmbéli partnere is volt egyben.

 • 3-4 lány is megfordul egy éjszaka Harry Styles ágyában

  Az One Direction nõcsábászáról Harry Styles-rõl durva pletykák keringenek mióta a brit X-factorban feltûnt a banda. A göndör tincseirõl ismert fiú szívesen válogat magának egy-egy éjszakára alkalmi partnert a rajongói közül és nem ritka, hogy 3-4 lány is megfordul nála egy éjjel.

 • Britney Spears háromból három díj az MTV Music díjátadón

  Tarolt Britney Spears a hétfõ hajnalban, Hollywoodban megtartott MTV Music Awards díjátadó gálán.

  A botrányokkal tarkított válása, a zajos gyermek elhelyezési perek és magánéleti problémák után, a kirobbanó formában lévõ díva, ma hajnalban méltóképpen tért vissza a pop világába.

  A karrierjét tinibálványként kezdõ énekesnõ a Music Television díjátadó gáláján 3 díjat vihetett haza, Pece of me címû dalának klipjével.

 • Õrizetbe vették Paris Hiltont egy világbajnoki mérkõzés után

  Õrizetbe vették Dél-Afrikában Paris Hiltont, a Hilton szállodalánc tulajdonosának unokáját, miután megtekintette a labdarúgó világbajnokság egyik mérkõzését - jelentette egy helyi rádió.

 • Rajzfilmvígjáték készül a Csillagok háborújából

  Animációs vígjátéksorozatként tér vissza a képernyõre a Csillagok háborúja - értesült a Hollywood Reporter.