2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kamiont mostak és sátrat állítottak a sztárok - Fergeteges hangulat Jack bácsi rezidenciáján

Tóth Gabi, Lola és a Fresh lányok a délutáni nagy melegben vödröt, slagot és szivacsot ragadtak, hogy kamiont mossanak a Szigeten. Tették ezt Jack bácsi rezindenciáján Bebe, a kiscsillag Horváth Tamás és a Bad Boyz-os Alexis figyelõ szemei elõtt. A fiúk zsûrizték a lányok teljesítményét, majd megmutatták, mennyire ügyesek, ha sátorállításról van szó.
A fekete-fehér whiskey különleges versenyre hívta Tóth Gabit, Lolát, a Fresh lányokat: Andit és Vikit, Bebét, Horváth Tamást és Alexist a Bad Boyz-ból. A lányok a rekkenõ hõségben Jack bácsi kamionját igyekeztek megtisztíani a sártól. A fiúk nehezen tudták eldönteni, hogy a Tóth Gabi – Lola páros vagy a Fresh lányok voltak hatékonyabbak, pedig a csinos hírességek mindent bevetettek a nyeremény Jack Daniel’s-ért. Gabi slaggal esett a hatalmas kamionnak és versenytársainak, míg Andi egy vödör vizet lendített meg a jó eredmény érdekében. Hosszas tanakodás után Bebéék a vizes – szivacsos versengésben döntetlent hirdettek a lányok között.

A Jack-es sátorállításnál azonban szinte az elsõ perctõl egyértelmû volt, hogy a Back II Black frontembere az egyetlen a trióból, aki szakszerûen nyúlt az alkatrészekhez. Míg Alexis és Tamás hiába próbálta összeilleszteni a sátor elemeit és egyik percrõl a másikra eltemette õket a fekete-fehér ponyva, addig Bebe otthonos kis lakot állított fel Jack bácsinál. Az erõt próbáló megmérettetés után a hamisíthatatlan Tennessee whiskey koktélokkal hûsítették magukat a fiúk, akik bevallották, ezúttal a lányok voltak ügyesebbek.