2024.04.20. - Tivadar

Eladó David és Victoria Beckham palotája

Eladja az angliai Hertfordshire grófságban lévõ, Beckhingham-palotának is nevezett luxusvilláját David és Victoria Beckham.
A Daily Mail címû lap szerint a pár szóvivõje megerõsítette, hogy már fel is becsültették az ingatlan értékét. Beckhamék 1999-ben hárommillió euróért vásárolták a villát. A drága átépítési munkálatoknak köszönhetõen az ingatlan most mintegy 21 millió eurót ér. Tartozik hozzá két úszómedence, teniszpályák és egy saját stúdió. A kertben több pavilon - köztük egy márványpadlóval borított - is található. A Beckham család három évvel ezelõtt költözött Los Angelesbe, amikor David az LA Galaxy labdarúgócsapatához igazolt. A palotától azért válnak meg, mert sokba kerül a fenntartása. Az utóbbi hónapokban a személyzetet is csökkentették.

A család tulajdonában van még egy Beverly Hills-i villa, egy kis franciaországi kastély és egy dubaji luxusapartman is. Beckhamék persze semmi esetre sem akarnak brit otthon nélkül maradni, állítólag terveik szerint Londonban készülnek házat vásárolni ottani látogatásaik idejére.