2024.04.16. - Csongor

Alföldi Róbert a közös költség miatt áll a bíróság elé

A Nemzeti Színház igazgatója állítólag nem fizeti lakása után a közös költséget, és a házban lakók közös helyisége után a bérleti díj rá esõ részét sem. Eddig közel egymilliós tartozást halmozott fel.
Az egyik szomszéd szerint Alföldi jó párszor kapott felszólítást, ám mit sem törõdve ezzel, élte tovább az életét, és növelte a tartozásait.

– Felháborítónak tartom, hogy egy ilyen neves mûvész, mint õ, megengedi magának, hogy ne fizessen. Mi, átlagemberek ügyelünk arra, hogy kis pénzbõl is fedezzük a kiadásainkat, érdekes módon nekünk sikerül. Akkor neki, aki bizonyára sok pénzt keres, miért nem?! Pont neki kellene példát mutatnia, de nem azzal, hogy tartozást halmoz fel – háborgott az egyik, neve elhallgatását kérõ lakó.

– Úgy tudom, hogy az összeg, amivel tartozik, közelebb van az egymillióhoz, mint a félmillióhoz. Nemcsak a közös költséget nem fizeti, hanem azt a díjat sem, amit a tömb közösen használt helyisége után számolnak fel. Már többször kapott felszólítást, ami, úgy tûnik, nem jelentett semmit, ezért bírósági szakaszba került az ügy – árulta el Alföldi egyik szomszédja. Alföldi jelenleg Norvégiában tartózkodik, ahonnét azt üzente, már rendezte a tartozását.