2024.04.25. - Márk

21 ezren akartak elmenni a kislány születésnapjára

A 14 éves brit lány meghívót készített a Facebookon születésnapi partijára: 21 ezren jelölték be, hogy mennének.
A Hertfordshire-i rendõrség készenlétben áll és járõröket küldenek egy tervezett születésnapi buli helyszínére. A 14 éves lány ugyanis megadta a pontos harpendeni címét a Facebook-meghívóban. A partira több mint 21 ezren szeretnének ellátogatni, ennyien jelezték ugyanis a részvételi szándékukat az RSVP funkció segítségével a közösségi oldalon - írja a BBC News.

A születésnapi eseményt lefújták, mert az ünnepelt csak 15 barátját szerette volna ténylegesen vendégül látni az évforduló alkalmából.

A rendõrség szóvivõje a nem szívesen látott vendégeknek azt üzente, gondolják meg magukat. Az október 7-i napon fokozott rendõri felügyeletet rendeltek el a környéken arra az esetre, ha mégis megérkeznének a bulizni vágyók.

Bár az esemény meghívóját eltávolították az oldalról, hétfõn egy újabb verzió került fel, amit már nem a lány készített, de a címe újra láthatóvá vált mindenki számára.

A tinédzser ott rontotta el, hogy az eredeti meghívóban a következõ funkciót választotta ki: "mindenki láthatja és jelezheti részvételi szándékát (nyilvános esemény)", ezzel engedélyezte, hogy bárki megtekinthesse adatait.