2024.04.20. - Tivadar

Megmutatják formás testüket a Nyári lányok

Megmutatják formás testüket a Nyári lányok a CKM-ben. Az X-Faktor legutóbbi kiesõi, bár hangjukkal akarnak kitûnni, vallják, örömmel szabadulnak meg ruháiktól.
Nyári Edit és Aliz korábban visszafogott, kislányos szépségbõl démoni, férfiakat magába bolondító nõstényördöggé vált az X-Faktor legutóbbi adásában. Nem csoda hát, hogy felmerült, mi lenne, ha a nagyközönség lenge öltözetben is megcsodálhatná õket.

– Olyan fotózást nem vállalnánk, ahol teljesen le kell vetkõzni. Viszont szexi, fehérnemûs képeken szívesen megmutatjuk magunkat, várjuk a felkéréseket – árulta el Edit, húga, Aliz pedig folytatta. – Nem vagyunk ám olyan szégyellõsek, mint ahogy sokan gondolják. A mûvészi fotók beleférnek. Bár elsõsorban azt akarjuk, hogy a hangunkról ismerjenek meg, tudjuk, hogy azért az is fontos, hogy vizuálisan is megmaradjunk az emberek emlékezetében. És hát igen, ami szép, azt meg kell mutatni – nevették el magukat a nõvérek.

A hazai lappiacon a CKM-ben találhatók olyan fotók, amelyeken a hölgyek bár mindent nem mutatnak meg, azért szexin pózolnak. A magazin fõszerkesztõje, Pantl Péter szívesen látná a lapban a két bombázót. – Megkeressük õket, szívesen elkészítjük a képeket. Személyesen is jó kapcsolatban vagyok a lányok édesapjával, még vele is kell beszélnem – nyilatkozta lapunknak Pantl.

fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence styling: Frank Patrícia és Szekerák Ádám