2024.04.20. - Tivadar

Gwyneth Paltrow csillagot kapott

Az Oscar-díjas színésznõ csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. A 38 esztendõs filmcsillag olyan produkciókkal lett népszerû, mint a Vasember, A tehetséges Mr. Ripley és az Emma.
Az Amerikai Filmakadémia díját 1998-ben nyerte el a Szerelmes Shakespeare címû romantikus filmben nyújtott alakításáért. Paltrow-ot új filmje, a Country Strong amerikai bemutatója elõtt érte a megtiszteltetés. A Walk of Fame csillagai közül a 2427. lett az övé.

A Country Strong címû filmben Paltrow egykor nagy sikerû, mára hanyatló csillagú countryénekest alakít, aki közös turnéra indul egy feltörekvõ ifjú sztárral (Garrett Hedlund). Magánéletük hamarosan összegubancolódik, és ennek a menedzser férj (Tim McGraw) és egy énekesi babérokra törõ volt szépségkirálynõ (Leighton Meester) is részese lesz. Rivalizálás, féltékenység, barátság és siker adják a gerincét Shana Feste - nem csak countryzene rajongóknak készült - filmjének, melyet december 22-én mutatnak be Amerikában.

Az ünnepségen a színésznõ elmondta, nagyon sokat jelent számára, hogy az õ neve is szerepel a Hírességek sétányán. Köszönetet mondott családjának és barátainak, akik mindvégig támogatták, és akik nélkül most nem tartana itt.