2024.04.20. - Tivadar

Nicolas Cage balesetet szenvedett Romániában

A színész új filmjének, a Ghost Rider 2-nek a forgatására tért vissza Romániába.
A színész lábát egy csizma sértette fel, amelyet forgatás közben viselt. Cage-t egy bukaresti klinikán látták el, éppen abban a kórházban, ahol felvették a jelenetet, amelyben a lábbelit viselte - értesült a manna.ro.

"Nicolas Cage lábán volt egy seb, melyet csizmája okozott. Elláttuk, és ezt követõen folytatta a munkáját" - nyilatkozta a kórház ortopéd sebésze. A színész január elején érkezett vissza Bukarestbe, hétfõn pedig Moszkvába repült.

A Libertatea napilap szerint Cage-nek nem ez az elsõ kellemetlensége filmjének romániai forgatása alatt. Decemberben ugyanis erõszakkal megcsókolta egy román nõ. A statiszta kihasználva, hogy egy jelenetben dolgozhat a színésszel, egy óvatlan pillanatban odarohant hozzá, és szájon csókolta. A stábnak kellett eltávolítania a felbuzdult nõszemélyt.

"Majdnem egész este filmeztek aznap, 12 óra fele Cage elkezdett sétálni a statiszták között. Lehet, hogy többet maradt volna köztünk, ha egy tüzes bárányka rá nem veti magát, és meg nem csókolja pont a száján. Azt hittem, hogy Nicolas Cage tömések nélkül marad ekkora szívóerõ után. A színész, aki láthatóan felháborodott, visszafogta magát, és csöndben, szerényen visszavonult" – az egyik szemtanú.