2024.04.24. - György

Orális szexbõl építette fel a házát

Négy évnyi prostitúciójába került, de sikerült egy 35 éves szatmárnémeti feleségnek annyi pénzt összespórolnia, hogy felépíthette házát a megyeközpont legelõkelõbb zónájában.
"Négy évvel ezelõtt fogtunk neki a ház felépítésének. Az ügyfelektõl kapott pénzbõl nap mint nap vásároltam egy kis építõanyagot, a férjem pedig a ház megépítésével foglalkozott", magyarázta Angela Stan. Az asszony hat évvel ezelõtt ment férjhez, és ezt a mesterséget látta az egyetlen lehetõségnek a megélhetéshez.

"Nem vagyok féltékeny, nincs semmi gondom a feleségem mesterségével, ellenkezõleg. Amit a kliensekkel tesz, az egy dolog, a köztünk lévõ, szenvedélyen alapuló kapcsolat pedig egy másik dolog", mondta a 34 éves Cristi Stan.

A férfi elismerte, hogy nehezen talált magának munkahelyet, az 500 lejes bérébõl azonban nem sokra vinnék. "Nincs miért szégyenkeznem a feleségem mestersége miatt, a szégyennel éhen halnánk. Nem lopunk, és nem csapjuk be az embereket", tette hozzá.

Cristi egymaga építette fel a 70 négyzetméteres házat egy olyan telken, amelyet a házaspár örökölt. A ház mellett egy kisebb gazdaságot is fenntartanak, állatokat tartanak.

Mint kiderült, a feleség hat éve prostituált, a középiskolát sem végezte el. "Ha néhány száz lejért mint eladó vagy bármi dolgoztam volna, nem tudtuk volna felépíteni ezt a házat", magyarázta. Angela jelenleg naponta körülbelül 100 lejt keres, két évvel ezelõtt viszont a 200-at is megkapta. A válság jelentõsen csökkentette az árakat.

"Nehéz felvenni a versenyt azokkal a lányokkal, akik 10 lejért is elmennek, kénytelen voltam 50 lejrõl 30 lejre csökkenteni a tarifámat. Vannak azonban hûséges klienseim is, akiktõl akár 100-150 lejt is kapok", mondta.

Angelát többször is megbírságolta a rendõrség prostitúcióért, a házaspár viszont egyszer sem egyenlítette ki a számlát mondván, hogy a büntetések nem a feleség, hanem az anyós nevére érkeznek.