2024.03.29. - Auguszta

Sátánista jelkép Beckham pólóján

David Beckham imádja a divatot, de most nagyon félrelõtt – a sztárfocista pólóját ugyanis sátánista jelkép díszíti.
David Beckham csak egy valamit imád jobban a focinál, mégpedig a divatot. A sztárjátékos külseje mindig kifogástalan, ami nem is csoda, hiszen elmondása szerint is rengeteg pénzt költ ruhákra.

Ez esetben azonban David mellélõtt. A hétvége egyik délutánját fiaival, Brooklynnal, Romeoval és Cruzzal a tengerparton töltötte, ahol focizni tanította a kicsiket. Fürdõnadrágjához egy egyszerû fehér pólót viselt, amin egy sátánista jelkép díszelgett.

A pentagramnak számos jelentése ismert, az egyik szerint ez egy õsidõk óta fontos szimbólum, aminek mágikus vonásokat tulajdonítanak a keresztény vallásban. Az öt csúcs az öt érzék jelképe, más felfogás szerint Krisztus öt sebét szimbolizálja, de a betlehemi csillag jelképének is tartják.

Beckham pólóját azonban nem ez a pentagram díszíti, hanem ennek elfordított változata, ami sokak szerint egy sátánista jelkép. Valószínûleg David mit sem tud a pentagramok világáról, hiszen nem elõször viseli pólóján az ábrát. Legutóbb egy évvel ezelõtt, egy baseball meccsen láthattuk sátánista motívumos pólóban.