2024.03.28. - Gedeon, Johanna

A TV2 nem vizsgálja Liptai Claudia botrányát

A csatorna a hatóságokra bízza a mûsorvezetõ parkolásikártya-ügyének tisztázását. Liptai Claudia hallgatásba burkolózott azóta, hogy az újságok megírták: mozgáskorlátozottnak kiállított parkolási kártyát használt múlt hét szerdán a Révay utcában.
Claudiának már minden bizonnyal nem hinnének, ha az illegálisan parkolók ellen emelné fel a hangját, ahogyan azt korábban a TV2 számos mûsorában meg is tette, többek között a Mokkában is. A csatorna több riportjában próbálta kellemetlen helyzetbe hozni azokat az embereket, akik jogosulatlanul használták a mozgáskorlátozottak számára kiállított parkolási kártyát, a "szõke démon" azonban bizonyára ezekkel a mûsorokkal sem törõdött, ahogyan napok óta magyarázatot sem kíván adni arra, mi is történt múlt szerdán a Révay utcában.

Az Új Ász megkísérelte megszólaltatni ügyvédjén keresztül a mûsorvezetõt, dr. Beleznay Zsolt azonban nem kívánta kommentálni a történteket. A TV2 Claudia ügye kapcsán a következõkrõl tájékoztatta a napilapot:

"Helytelen dolog, ha valaki jogosulatlanul veszi igénybe a mozgáskorlátozottak számára kiállított parkolási kártyát. Nem tisztünk vizsgálni, ebben az esetben ez történt-e, az ügy tisztázását a hatóságokra bízzuk. A TV2 továbbra is számít Liptai Claudiára" – állt a közleményben.