2024.04.18. - Andrea, Ilma

Depressziós a Grace klinika sztárja

Egyre több sztárról derül ki az utóbbi idõben, hogy bipoláris depressziótól szenved.
Azután, hogy kikerült a bentlakásos kezelési központból a Grace klinika Hailey doktornõjét alakító Demi Lovato, nyíltan beszélt problémáiról: az anorexiáról, a bulimiáról és a depresszióról.

A 19 éves színésznõrõl már korábban is lehetett tudni, hogy súlyos evési zavarokkal küzd, de azt õ maga sem tudta, hogy ráadásul még depressziós is. A People magazinnak adott interjújában elárulta, a három hónapig tartó kezelésen jött rá, hogy nagyobb a baj, mint gondolta: mániás depresszióban szenved.

Lovato azt mondja, a bent töltött idõ jót tett neki, rádöbbent, hogy változtatnia kell eddigi életvitelén, többet kell pihennie és nem szabad túlhajtania magát. A Grace klinika sztárja a színészet mellett az utóbbi idõben az énekléssel is el kezdett foglalkozni; volt, hogy egy éjszaka alatt hét dalt írt, majd hajnali fél 6-kor kimerülten zuhant az ágyba.

A depresszió felvállalása a nyilvánosság elõtt egyre gyakoribb: Catherine Zeta-Jones és Charlie Sheen is a napokban vallotta be, hogy õk is ettõl szenvednek.