2024.03.29. - Auguszta

Gáspár Laci kisfia is szerepel a népszerû énekes új klipjében!

A kétszeres apuka, Gáspár Laci decemberben megjelent, ötödik, „Nélküled semmi nem vagyok” címû nagylemezén már dedikált egy dalt a nemsokára világra jövõ kisfiának. Laci az album stúdiómunkái alatt tudta meg, hogy egy új taggal bõvül a család. Így természetes, hogy szinte varázsütésre megszületett egy újabb dal is a készülõ lemezre, amit az érkezõ csöppséghez írt.
"Már javában folyt az album felvétele, amikor megtudtam, hogy fiam fog születni. A gondolataim persze innentõl kezdve folyton ide tértek vissza, egészen addig, amíg ki nem írtam magamból a dallamot, ami a fejemben motoszkált. A sorsfordító pillanatoknál az ember visszatekint, hogy helyes-e az irány amerre tart. Én is ezt tettem, és a dal kicsit összegzése is az életemnek. Lombos Márton szövegíró barátom így megírta azt a szöveget, ami tökéletesen fejezte ki azt az izgatottságot, amit a mai napig, sõt a kisfiam születéséhez közeledve, egyre inkább érezek!". – fûzte hozzá Gáspár Laci a dal felvételekor.

Így megszületett a zenéjében és szövegében is a gólyahír ihlette „Apróság” címû, élettel és vidámsággal teli, fülbemászó dal. A személyes hangvételû szerzemény természetesen igazi kuriózumként felkerült a lemezre, így Laci mindenkivel megoszthatja az élet egyik legnagyobb csodáját az „Aprósággal”. A dalhoz megszületett a videoklip is, melyben Laci visszatekint életének fontos állomásaira, számtalan meglepetést tartogatva a nézõk számára.