2024.04.20. - Tivadar

Eva Longoria kisbabát szeretne

Négyéves házasságát lezárva a Született feleségek sztárja új terveken töri a fejét. A családi projekt fõbb elemei: egy megfelelõ apajelölt és sok-sok gyerek.
Amióta a frissen elvált Eva új párra talált Penelope Cruz öccsének a személyében, azóta folynak a találgatások a szerelmesek jövõbeni terveirõl, melyek között felröppent a családalapítás híre is. A Született feleségekben a Gabriel Solist alakító Longoria egyre inkább vágyik családra. Méghozzá nem is kicsiben, hanem nagyban gondolkozik, ami azt jelenti, hogy a gyerektervezéshez hamarosan hozzá kell látnia, ha nem akar kifutni az idõbõl.

"Gyerekekre vágyom és végre anya szeretnék lenni" - mondta a színésznõ minap Rachel Ray show-mûsorában. Azt, hogy mikor válik valóra az amerikai színésznõ álma, még egyelõre nem tudni, de rejtett anyai ösztönei még inkább a felszínre törtek, amikor találkozott Penelope Cruz január 22-én született kisfiával, Leo Encinas Cruzzal - írja a People.com.

A 36 éves Longoria egyébként régóta vágyik a gyermekáldásra, de hiába gyõzködte házassága négy éve alatt Tony Parkert, a férj nem akart gyereket. Ezek után kíváncsian várjuk, Mr. Eduardo Cruz hogy áll a kérdéshez.