2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Súlyosan megsérült Arnold Schwarzenegger fia

Egy szörfbalesetben sérült meg a volt republikánus kaliforniai kormányzó és filmszínész 13 éves fia, akit azóta az intenzív osztályon ápolnak.
Christopher Schwarzenegger számos csonttöréstõl és légmelltõl szenved, miután a múlt hét végén szörfbalesetet szenvedett egy malibui strandon – írta a People magazin és a TMZ hírportál.

"„Néhány napja fiunk, Christopher balesetet szenvedett a strandon... Õ egy stramm fiú és várhatóan teljesen felépül”",– tudatták közös közleményükben a különváltan élõ szülõk, Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver.

Christopher vasárnap óta intenzív osztályon fekszik – mondta el egy, a családhoz közel álló forrás a People magazinnak, hozzátéve, hogy Shriver, aki 1986-ban ment férjhez a volt kaliforniai kormányzóhoz, azóta a fia mellett van a kórházban, akit apja is meglátogatott.

Nõvére, Katherine Twitter-üzenetében arról írt, hogy Christopher "állapota javul".

A baleset hírét azután jelentették be, hogy a sajtóban napvilágot látott: a 63 éves volt kaliforniai kormányzó elutasította, hogy a válás kimondása után feleségtartást fizessen az 55 éves Schrivernek. A TMZ úgy tudja, hogy egykori filmsztár közös felügyelet akar két kiskorú fiuk, a 17 éves Patrick és Christopher felett.

A házaspárnak két lánya is van, a 21 éves Katherine és a 19 éves Christina.