2024.03.29. - Auguszta

Pucér vásárlók rohantak le egy szupermarketet

Valóságos rohamra indult több tucat német és dán vásárló egy szupermarket ellen, amely meglehetõsen extrém akciót hirdetett: az elsõ száz pucéran megjelenõ vásárló alaposan telepakolhatta a bevásárlókocsiját.
Nem mindennapi látványban volt részük az észak-németországi Leck város lakóinak a hétvégén. Az áruház ugyanis akciót hirdetett, melynek értelmében az elsõ száz pucéran érkezõ vásárló 2000 dán korona (mintegy 80 ezer forint) értékben pakolhatja meg a bevásárlókocsiját, fejenként ennyi vásárlási utalvánnyal díjazta az áruház a bevállalós vevõket.

A helyi rendõrség beszámolója szerint az érdeklõdés a várakozásokhoz képest gyengébbnek bizonyult, hisz nemhogy túljelentkezés nem alakult ki a bejárat elõtt, de végül csak 70 meztelen férfi és nõ tologatta a kocsikat, igaz, õk legalább maximálisan kihasználták a ritka akciót. Bámészkodóból viszont annál több volt: csaknem 250-en álltak teljesen felöltözve, õk azért mentek el, hogy nézelõdjenek.

Nem ez az elsõ efféle akció: az egyik neves ruhabolt a világ több városában rendezi meg évrõl évre az alsónemûs akcióját, annak lényege, hogy a vásárlók mindössze egy szál bugyiban vagy alsónadrágban érkeznek az üzlet elé, ahol az elsõ száz szerencsés tetõtõl talpig felöltözhet.