2024.04.18. - Andrea, Ilma

Hazaküldték a kórházból. 8 kilométert gyalogolt terhesen

Nyolc kilométert gyalogolt a hideg, esõs idõben az a 19 éves lány, akit 9 hónapos terhesen hazaküldtek a kórházból, majd menet közben rájött a szülés.
Katie Baker négy nappal a szülés kiírt idõpontja elõtt alhasi fájdalmakra panaszkodott, ezért kórházba szállították. Nyolc teljes órát várt arra, hogy egy ágyat kapjon, de miután végre megvizsgálták az orvosok, másnap haza is küldték.

Nem volt nála elég pénz taxira, és nem volt, aki hazavigye, ezért a fiatal lány gyalog indult haza, egyedül egy forgalmas útszakasz mellett. Két teljes órán át gyalogolt a Walsall Manor kórházból tiptoni otthonába.

Menet közben összehúzódásokat kezdett érezni, és mire hazaért, már egyértelmû volt, hogy a baba világra akar jönni. Alig három órával késõbb már mozdulni sem tudott, ezért a fürdõszobájuk padlóján hozta világra gyermekét. A barátja, Clint Jones addigra kihívta a mentõket, akik elvágták a köldökzsinórt, és ellátták az újszülöttet.

A kis Kelsey 3 kiló 34 dekával jött a világra. A fiatal anyának egyébként van már egy másik kislánya, Demi-Leigh. A kismama azt állítja, hogy hiába próbálta meggyõzni az orvosokat arról, hogy közel a szülés ideje, nem engedték neki, hogy a kórházban maradjon. Nem ez volt az elsõ szülésem, éreztem, hogy nemsokára megkezdõdnek a fájások, de õ csak megvonták a vállukat – mondta.