rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Óriásbébi született Debrecenben

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdõs Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

  Az ultrahangfelvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is. A második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

  „Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetrõl, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédõ szereket, így rejtély, mitõl nõtt ilyen nagyra a kislányom” – mondta a boldog anya. Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként nagyokat alszik, nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínûleg az ország legnagyobb csecsemõjében gyönyörködhetnek.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Tûzoltók mentették ki a mobilvécébe ragadt férfit

  Tûzoltókat kellett hívni egy részeg férfihoz a pennsylvaniai Lebanonban, mert pucéran beragadt egy mobilvécé tartályába. A rendõrség szerint a 31 éves fickó szorult helyzetében a mobiltelefonján hívott segítséget.

 • Negyvenkét évnyi együttélés után házasodott egy százéves kenyai férfi

  Negyvenkét év vadházasság után elvette párját és "tisztességes asszonyt" csinált szerelmébõl, Sarából egy százéves kenyai férfi.

 • Csaknem félmilliárd forint szerelmi ajándék egy svájci örömlánynak

  Összesen másfél millió frankot (421 millió forintot) ajándékozott szerelme jeléül egy prostituáltnak egy svájci biztosítótársaság menedzsere.

 • Peter Gabriel Polar-díjban részesül!

  A brit Peter Gabriel és Jose Antonio Abreu venezuelai zeneszerzõ részesül idén a Polar-díjban.

  Az egymillió svéd koronával (26,3 millió forinttal) járó díjjal - amelyet 1989-ben Stig Anderson, az ABBA együttes menedzsere alapított - minden évben egy klasszikus és egy "populáris" mûvészt tüntetnek ki.

 • Kiki megmentette egy õzbak életét

  Három hónapja az Elsõ Emelethez is csatlakozott egy gida, ám õ nem egy szexi bombázó, hanem egy õzbak.

  Az együttes frontembere, Kiki félholt állapotban talált rá az erdõben.

  "Miután rátaláltam, szereztünk neki kecsketejet. Az erdõben a sokadik cumiztatás után tudott csak lábra állni" - emlékezett vissza az énekes, aki azóta három "fiával", két kutyájával és õzikéjével tölti minden szabadidejét.

 • Szigorú feltételekkel szabadult Lohan

  Szigorú feltételekkel szabadult Lindsay Lohan a börtönben és rehabilitáción eltöltött több mint egy hónap után. Ha megszegi azokat, megint rács mögött találja magát - rendelte el szerdán egy Los Angeles-i bíró.

 • Krokodil miatt zuhant le egy repülõ

  20 ember halálát, köztük egy angol és egy belga pilótáét követelte a nem mindennapi tragédia a Kongói Demokratikus Köztársaságban.

 • Kétfejû borjú született egy északkelet-belgiumi farmon!

  Kétfejû borjú született kedden egy északkelet-belgiumi farmon. A Flamisoulban található gazdaság tulajdonosa már negyven éve foglalkozik állattenyésztéssel, de az eseményen igencsak elcsodálkozott.

  A körzeti állatorvos szerint az egy aggyal rendelkezõ állat nem sokáig fog élni. Nem egyedi az eset, 2007 szeptemberében például a bolíviai Pauritóban is született kétfejû borjú.

 • Földrengésbiztos ágyat fejlesztettek ki Kínában

  Földrengésbiztos ágyat fejlesztett ki egy kínai nyugdíjas feltaláló. Egy férfi egy olyan óvóhelyet alakított ki, amelyben víz, konzervek, megafon és egy kalapács is helyet kapott, csakúgy mint egy rendkívüli teherbírású ágy.

 • Furcsa házasság: egy épülethez ment feleségül egy nõ

  Babylonia Aivaz januárban beleszeretett egy raktárba, aztán hozzá is ment feleségül. Nem sokkal késõbb azonban a százhét éves épületet lerombolták, de szerencsére az asszony új párra talált.

 • Beyonce új mûvésznevet választott magának

  Mindenkinek van valami heppje. Beyoncé most éppen azt találta ki, hogy elege van saját nevébõl.

  A 27 éves sztár megváltoztatta a nevét.

  A következõ albumát már Sasha Fierce néven szeretné kiadni.

  Új, duplaalbumának a címe: "I'm...Sasha Fierce" Azt egyelõre nem tudni, hogy az énekesnõnek miért lett elege a nevébõl...

 • Leforrázta férje péniszét

  Az 52 éves nõ nem hirtelen felindulásból, veszekedés miatt, hanem elõre megfontoltan cselekedett. Feltett egy fazék vizet a tûzhelyre, majd amikor már lobogott a víz, levette az edényt, bement a hálószobába és alvó férje ágyékára döntötte. A férfi ordítva a fájdalomtól rohant ki a házból. Egy rokona hívta a mentõket.

 • Együtt jelent meg a vörös szõnyegen Katy Perry és John Mayer

  Katy Perry és John Mayer elsõ alkalommal jelentek meg a vörös szõnyegen közösen, egy párként, méghozzá egy New York-i fesztiválon.

 • 82 feleségétõl válik egy nigériai férfi

  A nigériai férfinak ugyanis azt javasolták, hogy a Korán elõírásainak megfelelõen csak négy asszonyt tartson meg

  El kell válnia 82 feleségétõl annak a nigériai férfinak, aki 86 nõt vett el. Mohammed Bello Abubakar beleegyezett a sokszoros válásba, hogy elkerülje a kilakoltatást, ami a vallási szabályok megszegéséért járt volna - jelentette vasárnap az AFP francia hírügynökség a NAN nigériai hírügynökségre hivatkozva.

 • Táskarabló sas után nyomozott a rendõrség

  Táskarabló sas után nyomozott a rendõrség Ausztriában.

  A madár egy 69 éves asszony retiküljét ragadta el Kundl városában, a nyílt utcán, majd leszállt a járdán, kinyitotta a táskát, és mohón megvizsgálta tartalmát.

 • Osztják Pavarotti örökségét

  Róma - Megegyezett az örökségrõl Luciano Pavarotti özvegye és a tavaly elhunyt világhírû tenor elsõ házasságából született három lánya.

  Terri Robson, Pavarotti menedzsere elmondta, hogy a megegyezés "igen civilizált és baráti módon" jött létre, de további részleteket nem közölt.

  Anna Maria Bernini, Mantovani ügyvédje az Il Resto del Carlino címû regionális napilapnak annyit árult el, hogy méltányos alku született.

 • Marilyn Manson-t kidobta a barátnõje

  Szakított Evan Wood és Marilyn Manson - adta hírül az amerikai Star magazin.

  A lap a pár ismerõseitõl úgy tudja, a 21 éves színésznõ bátyja, Ira jelentõs szerepet játszott a szakításban.

  Ira ugyanis jelenleg munkanélküli és egy ideje Evan és Manson villájának vendégházában lakik. Mansonnak ebbõl lett elege, s egyre nyomatékosabban követelte kedvesétõl, hogy rakja ki testvére szûrét, Evan azonban végül nem Irától, hanem az akaratos Mansontól szabadult meg.

 • Világrekord infláció Zimbabwe-ben

  Világrekorder a milliárdosok arányát tekintve Zimbabwe. Mindez azonban nem a dél-afrikai országban lakó dúsgazdag polgárok magas számának köszönhetõ, hanem az ott tomboló hiperinflációnak.

  A hivatalos pénznem az afrikai országban a zimbabwei dollár, amelyet elõször 1980-ban vezettek be, leváltva az addig használt rodéziai dollárt. Zimbabwe drágulási üteme kétségtelenül világvezetõ, hiszen az éves átlagos infláció az egykori Dél-Rodéziában a legmagasabb (12,500,000 %).

 • Papuccsal támadott

  Papuccsal fejbe vágta és megfutamította támadóját egy 69 éves asszony Makón; a rendõrök elfogták és õrizetbe vették a rablót.

 • Szemüveg nélkül nézhetõ 3D-s televízió jelenik meg

  Szemüveg nélkül nézhetõ háromdimenziós televíziókészülék-sorozattal jelentkezik a világon elsõként 2010 decembertõl a japán Toshiba gyár.

 • A meleg és biszexuális fiatalokat ugyanolyan kihágásért gyakrabban büntetik meg

  A különféle kihágást elkövetõ tizenévesek közül nagyobb valószínûséggel büntetik meg azokat, akikrõl úgy tudják, hogy homoszexuális vonzódásuk vagy kapcsolatuk lehet - állapították meg amerikai kutatók.

 • A kutyád 12 kérése hozzád!

  A kutyád 12 kérése hozzád!Most én szólok Hozzád, a Te kutyád! Gondozz, legyél felelős gazdi! Vigyázz és óvj! Cserébe hű barátod, családtagod leszek - mindenek felett!
  1. Életünket 10-15 évre kötjük össze. Jól gondold meg, ha magadhoz veszel!
  2. Szeress olyannak, amilyen vagyok, hisz Te választottál!
  3. Adj nekem időt, hogy megértsem mit akarsz tőlem! Mielőtt összeszidsz, jusson eszedbe, hogy Te is hibázol!

 • Melegek nélküli város

  A kelet-ukrajnai Krasznoarmijszk polgármestere hivatalos nyilatkozatot adott ki arról, hogy az általa irányított városban nem élnek homoszexuális férfiak.

  A Donyeck megyei iparváros elsõ emberét, Andrij Ljasenkót a Donbasz-Szocprojekt nevû társadalmi szervezet kereste meg azzal a kéréssel, hogy ismertesse, milyen felvilágosító tevékenységet folytat a polgármesteri hivatal a homoszexuálisok körében az AIDS terjedésének megelõzése végett.

 • Kemény Henrik leteszi híres-neves bábfiguráját, Vitéz Lászlót!

  Utolsó alkalommal is telt házas elõadást adott Kemény Henrik, aki 75 év után úgy döntött, leteszi híres-neves bábfiguráját, Vitéz Lászlót. A vásári komédia élõ legendája 1931 óta, vagyis 6 éves korától kezdve játszik bábszínpadon.

  Vitéz László kalandjai mellett nevéhez fûzõdik még Hakapeszi Maki, valamint Süsü figurája is, hiszen ezen bábokat is õ mozgatta egykoron. Kemény Henrik egészségi okok miatt hagyja abba a bábozást, de a játék soha nem fog véget érni.

 • Ablakpárkányra ûzte pucéran a tûz a transzszexvendéget

  Ablakpárkányra ûzött ki lakástûz ádámkosztümben Svájcban egy transzszexuális találkalakásból egy férfit, akibõl azután címlapsztár lett - nem nagy örömére.

 • Nevetése miatt kerülhet börtönbe egy férfi

  Börtön fenyeget egy férfit az Egyesült Államokban, mert túl hangosan nevetett. A vádirat szerint Schiavelli február 12-én este hat óra tájban zavarta a köz nyugalmát azzal, hogy kinevetett ablakán, azután – visszaesõként – másnap is kiröhögött otthonából, amelyben anyjával él.

 • Visszaadta a milliókat a becsületes megtaláló

  Kétmillió forintnak megfelelő összeg volt abban a műanyag zacskóban, ami egy alvó férfi zsebéből esett ki. A többi utas szemétnek hitte, és egy megállóban az utcára rúgták.

 • Tíz napig csak gyümölcsleveken élt Naomi Campbell

  Tíz napig csak gyümölcsleveken élt Naomi CampbellNaomi Campbell elárulta, legutóbbi divatbemutatós szereplése óta (ami a Versace-nél volt) előtt tíz napig csak gyümölcsleveken élt. A szupermodellt a Versace kérte fel, hogy álljon színpadra. Naomi azonnal igent mondott, hiszen már tizennégy éve nem dolgozott együtt a világhírű divatházzal. Tíz nappal a bemutató előtt nem ettem, csupán gyümölcsleveket ittam – sárgarépalevet, gyömbért, narancsot, ananászt, hogy megtisztítson. A diéta maximálisan megtette hatását, és ezt Naomi akkor tapasztalta, amikor először kisétált a kifutóra.

 • Yves Saint Laurent aktot rajzolt Freddie Mercuryról

  Yves Saint Laurent néhai divattervezõ eddig be nem mutatott rajzait - többek közt Freddie Mercury-aktot - közöl lapjain a német art magazin.

 • Vége az átverésnek a kibeszélõshow-kban

  Az adatvédelmi ombudsman szerint a felvétel után is letilthatják a róluk készült felvételeket a Joshi Bharat és a Mónika Show szereplõi. Az ajánlásnak nincs jogi következménye, a Tv2 valószínûleg mégis betartja az ombudsman szabályait. Az RTL Klub szerint õk eddig is így jártak el.