rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít! Válasszon EGY jó ügyet:
gyógyító gyermekmentő támogatás bohócdoktorok a beteg gyerekekért  állatmenhely, állatvédő, támogatás, adó 1 százalék, kutyaotthon, állatotthon  gyermekmentés, gyógyítás, adóbevallás, adó 1 százalék felajánlás, adóegyszázalék
A legapróbb adó 1 százalék támogatása is ÉLETET ment!

 • Óriásbébi született Debrecenben

 • Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

  A családot és az orvosokat is meglepte az augusztus 8-án Debrecenben született Erdõs Zselyke, aki 6300 grammal és 63 centivel látta meg a napvilágot.

  Az ultrahangfelvételek alapján az orvosok sem számítottak arra, hogy Magyarország talán legnagyobb babája fog megszületni a debreceni Kenézy Kórházban, amely egyben az ápolóként dolgozó édesanya munkahelye is. A második gyermekként érkezett kislány császármetszéssel jött világra, vasárnap óta pedig már hajdúböszörményi otthonukban jár csodájára a rokonság és a sajtó is.

  „Nem mutattak ki cukorbetegséget a babánál, és a családban sem tudunk hasonló esetrõl, a terhesség alatt pedig nem szedtem magzatvédõ szereket, így rejtély, mitõl nõtt ilyen nagyra a kislányom” – mondta a boldog anya. Mint mesélte, a kis Zselyke nagyon jól érzi magát otthon, éjszakánként nagyokat alszik, nappal pedig sok vendéget fogadnak, hiszen a látogatók is tudják, valószínûleg az ország legnagyobb csecsemõjében gyönyörködhetnek.


  Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Már VV Anett is énekel?

  VV Anett (anyakönyvi nevén Béres Anett) a ValóVilág egykori lakója énekesi karriert szeretne. A szõke szépség ugyanis hamarosan egy klippben tûnik fel, amelyben az énekesõi szerepben tetszeleg.

  "Igazából nem én énekelek, csak tátogtam, playbackrõl ment a dal. A Disco Express nevû együttes videoklipjérõl van szó, aminek forgatása egyébként nagyon nagy buli volt. Az egészet úgy vállaltam el, hogy szóltam: csak akkor csinálom, ha a zene legalább olyan hangerõvel szól közben, hogy a saját hangomat ne halljam."

 • Torgyán József újra megkéri felesége kezét

  Újra megkéri felesége kezét Torgyán József volt miniszter.

  A házaspár idén augusztusban ünnepli 50. házassági évfordulóját, és ennek örömére a korábbi politikus ismét feleségül szeretné venni Cseh Marikát.

 • Szakálltilalom energiatakarékosságból

  Megtiltotta alkalmazottainak egy japán város, hogy szakállt növesszenek. A nem mindennapos intézkedést energiatakarékossági okokkal magyarázták.

 • Steven Tyler szakított menyasszonyával

  Steven Tyler, az Aerosmith énekese szakított 39 éves menyasszonyával, Erin Bradyvel.

 • Vigyázz, a pornóellenõr is lehet CSALÓ!

  Ál-pornóellenõr

  Longmont - Ingyen akart pornóvideókhoz jutni egy férfi az Egyesült Államokban, ezért rendõrnyomozónak adta ki magát egy szexboltban és filmeket követelt azt hazudva, hogy ellenõriznie kell, nem szerepelnek-e bennük kiskorúak.

 • Katie Holmes nem bírta tobább - kidobta Tom Cruise szüleit

  Katie Holmes megelégelte, hogy amióta összeházasodott férjével, egy este sem volt, amelyet a színész családja nélkül tölthettek volna el. Katie szimplán kitessékelte az idõsebb Cruise-ékat a házból.

  A szerelmesek egy 35 millió dolláros otthont vásároltak Beverly Hillsben. Amíg az új ház körül folynak a munkálatok, addig a Scientológiai Egyház Hollywood Boulevardon lévõ központjába költöztek. Az új házba már csak a pár, és három gyermekük költözhet be - Katie határozott fellépésének köszönhetõen.

 • Éhezik az egykori milliárdos

  Nem is fordulhatott volna nagyobbat a világ Ruth Madoff-fal (67), az 50 milliárd dolláros – 11 129 milliárd forintos – svindler, az évezred piramisjáték-csalása kitervelõjének feleségével. Bernie Madoff (72) hitvese két éve még 26 ingatlan tulajdonosa volt, mára a nõvére floridai albérletében húzza meg magát, és egy 14 éves furgonnal hordja ki az ingyenkonyháról az ételt a hajléktalanoknak.

 • Lõszeresládákba rejtett milliók

  Walter Samaszko holttestét idén júniusban találták meg a rendõrök. A halottkém jelentése szerint a férfi már legalább egy hónappal korábban elhunyt, halálát szívelégtelenség okozta. A magányosan élõ Samaszko halálhíre azonban óriási visszhangot kapott, miután a háza kitakarítására érkezõ csapat töménytelen mennyiségû aranyérmére bukkant a tanyaszerû ingatlan garázsában.

 • Shakira aláírt a Live Nation-nél

  Shakira 10 éves szerzõdést írt alá a Live Nation céggel. A szerzõdés magában foglalja a lemezkiadást, turnék szervezését, merchandise jogokat és a szponzorációs ügyleteket.

  A 31 éves kolumbiai énekesnõnek még 3 lemezre van szerzõdése az Epic kiadóval, egy angol és egy spanyol nyelvû albumra, illetve egy válogatásra. Természetesen a lemezkiadási jog csak ezután száll át a Live Nation-re.

  A szerzõdés többi része azonnal érvénybe lépett, a Live Nation már el is kezdte szervezni az énekesnõ új turnéját.

 • Andrew Lloyd Webber 60 éves lett!

  Lord Andrew Lloyd Webber a hétvégén nagyszabású koncerttel ünnepelte hatvanadik születésnapját a londoni Hyde Parkban.

  A zeneszerzõ ugyan márciusi születésû, a koncert szervezése azonban hosszú idõt vett igénybe, több ezer rajongó hallhatta leghíresebb munkáit az este folyamán.

 • Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságáról

  Még Beyoncé édesapja sem tudott lánya várandósságárólAz egész világot meghökkentette a napokban Beyoncé apja, Matthew Knowles kijelentése, miszerint ő maga is a hírekből értesült arról, hogy az ötéves Blue Ivy után ikerunokái születnek. A 65 éves férfi interjúja szerint a díva nagyon okosan tette, hogy még előtte is titkolta a terhességét az első időszakban, hiszen így a várandósság legkritikusabb időszakában sikerült megkímélnie magát az újságírók és lesifotósok zaklatásától. Mint ismeretes, Beyoncé és apja viszonya az utóbbi években kissé megromlott, mivel számos alkalommal nyilatkozott a lányáról annak tudta nélkül.

 • Thaiföldön ragadt az MTV mûsorvezetõje! Veszélyben a mûsora!

  Veszélybe került a Swung holnap esti élõ adása: a mûsorvezetõ Erdélyi Zsolt ugyanis Thaiföldön ragadt.

  Erdélyi csak sms-ben tud kommunikálni a csatornával, és nem biztos, hogy a holnapi élõ adásra Budapesten lesz.

  A magyar MTV felkészült minden lehetõségre, de bíznak benne, hogy Zsolt idõben hazaér.

  A thaiföldi zavargások miatt ragadt az ázsiai országban a Swung mûsorvezetõje, Erdélyi Zsolt.

 • Fagyitámadás

  Egy új-zélandi férfi részegen, késsel fenyegetõzve elrabolt egy jégkrémes autót, majd fagyival kezdte dobálni a járókelõket.

 • Csak pénzért nyilatkozik Cini

  Cini ezentúl a szavait sem adja ingyen. Úgy döntött, hogy mindenbõl pénzt csinál A jövõben az újságírók kérdésére csak akkor válaszol, ha meg is fizetik neki a tartalom árát. Ez volt az utolsó ingyen beszéd.

  A mûvésznõ megelégelte a rosszindulatú pletykákat, és úgy döntött, a továbbiakban kizárólag csak pénzért nyilatkozik.

  Az énekesnõ ötlete nem sokkal azután született meg, hogy rövidebb idõt töltött Amerikában.

 • Pamela Andersont pénzért kukkolhatod

  Pamela Anderson beköltözött az ausztráliai Big Brother házba. A bögyös szõkeség nem ok nélkül vállalta a szereplést, hanem saját bevallása szerint milliókért engedi, hogy meglessék mindennapjait. A mûsor készítõi csúcsnézettségre számítanak.

  A 41 éves szõke bombázó nagy meglepetést okozott, amint vörös miniruhában belépett az ausztráliai BB ház étkezõjébe.

  A lakók három napig élvezhetik a szexszimbólum társaságát.A férfi résztvevõk szemmel láthatólag nagyon örültek az új beköltözõnek.

 • 13 fogát húzta ki saját kezûleg egy barkácsfogóval

  "13-asa" lett egy brit férfinak, de nem totón húzta be, hanem a szájából ki: ennyi fogtól fosztotta meg magát saját kezûleg egy barkácsfogóval.

  A 42 éves illetõ nem annyira tehetõs, hogy magánfogorvoshoz mehetett volna, az államiaktól pedig sohasem kapott idõpontot belátható idõn belülre, pedig 2003 óta próbálkozott. Legalább 30 fogorvosnál érdeklõdött, de sehol sem járt sikerrel, így aztán amikor hasogatni kezdett egyik elsõ foga, kihúzta maga.

 • Világméretû tehetségkutató versenyt tervez Simon Cowell

  Világméretû tehetségkutató versenyrõl álmodozik Simon Cowell brit zenei és filmproducer, számos brit és amerikai tehetségkutató zsûrijének tagja és támogatója.

 • Csokival fogyott 95 kilót

  A Floridában élõ férfi szívrohama után határozta el, hogy lejjebb ad 190 kilójából. Peter Ajello naponta 24 ezer kalóriát vitt be a szervezetébe, volt rá példa, hogy egy nap 77 csirkeszárnyat is bekapott, mindössze tíz perc leforgása alatt.

 • Mégsem áldoztak fel gyerekeket a karthágóiak?

  Amerikai kutatások megcáfolni látszanak azt az õsi mítoszt, miszerint Karthágóban rendszeresen feláldoztak volna kisgyerekeket, fõleg elsõszülött fiúkat.

 • Feloszlik a No Thanx?

  Felröppent a hír, hogy a No Thanx feloszlik. A rajongók hisztériában törtek ki, miközben a fiúknak eszük ágában sincs elválni egymástól.

  Nem igaz a hír, miszerint a feloszláson gondolkozik a No Thanx. A fiatal zenészek között nincs kibékíthetetlen ellentét, mint ahogy arról napok óta hallani lehet. Persze nem zörög a haraszt? Így végül kiderült a fiúknak nem egymással, hanem a menedzsmenttel van problémájuk. - Véleményük szerint, nem fér bele az imázsunkba, hogy mindnyájunknak van barátnõje- mesélte Erik.

 • Sátánista jelkép Beckham pólóján

  David Beckham imádja a divatot, de most nagyon félrelõtt – a sztárfocista pólóját ugyanis sátánista jelkép díszíti.

 • Nepáli fiatalember a világ legkisebb férfija

  Hatvanhét centiméter magas nepáli fiatalember a világ legkisebb férfija. "Nagyon boldog és izgatott vagyok" - mondta Magar, aki eddig a világ legkisebb kamaszának címét viselte.

 • Amikor bók, ha valakit kidobnak

  Olympia - Különös bókot kapott a washingtoni kormányzó: 61 éves kora dacára nem engedték be egy bárba, mert nem tudta igazolni nagykorúságát.

 • Bedöglött a lift a világ legmagasabb épületében

  A lift hibája miatt nem lehet felmenni a világ legmagasabb épületében kialakított kilátóba - derült ki kedden szemtanúk és egy dubai illetékes közlésébõl.

  A kilátószintet alig egy hónappal a Burdzs Kalifa nagyszabású megnyitója után, vasárnap kellett lezárni. A toronyház üzemeltetõje közleményében az érdeklõdõk rohamával és bizonyos energetikai problémákkal magyarázta a fiaskót.

 • Heidi Klum elismerte a nyilvánosság elõtt, együtt él testõrével

  Heidi Klum elõször ismerte el a nyilvánosság elõtt: együtt él testõrével, és végre újra boldog.

 • Szabó Zsófinak már nagyon elege van Berki Krisztiánból

  Szabó Zsófinak már nagyon elege van Berki KrisztiánbólA szőke színésznő Majka új műsorában akadt ki, amiért még mindig felemlegetik a Berki Krisztiánnal való rosszul elsült kapcsolatát. Szabó Zsófi már rég lezárta magában élete azon fejezetét, amelyet a híresen öntelt Berkivel töltött és nem is szívesen emlékszik vissza rá. A színésznő azt állítja akkoriban elborult az agya és sorra követte el az őrültségeket, aminek az egykori Fradi-vezér is része volt. A Jóban Rosszban sztárja még azt is kijelentette, hogy Berki az ő hátán felkapaszkodva lett ismert és azóta is ebből a kapcsolatból él.

 • Alföldi Róbert a közös költség miatt áll a bíróság elé

  A Nemzeti Színház igazgatója állítólag nem fizeti lakása után a közös költséget, és a házban lakók közös helyisége után a bérleti díj rá esõ részét sem. Eddig közel egymilliós tartozást halmozott fel.

 • Négy ember halálát látta elõre a népszerû jósnõ

  Müller Rózsa, az Ezo TV legismertebb jósnõje a rendõrség munkáját is segíti, de errõl nem tud felhõtlen örömmel beszélni, mert sajnos mindig neki lett igaza a rossz dolgokban.

 • Bámulatos névváltoztatás és kétnyilas, mosolygó aláírás

  Bámulatosra változtatta nevét egy Kovács úr az Egyesült Államokban: Smithbõl (Kovácsból) Awsome (Bámulatos) lett.

 • Magyarország is indul a 2010-es riói hajléktalan foci-vb-n

  Magyarország is részt vesz szeptemberben a 8. Hajléktalan Világbajnokságon a brazíliai Rio de Janeiróban.